Şimdi Ara

ekran kartı uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asrock P4VM800 anakart var, bunu bi süre daha kullanmak için Sapphire HD3650 512 MB 128Bit DDR2 8X AGP ekran kartını almak istiyorum. araştırdım ama tam bir sonuç bulamadım bu ikisi uyumlumudur? yada hemen hemen aynı fiyatta önerebileceğiniz başka ekran kartı varmıdır?

birde başka bir sisteme HD5770 1 GB 128Bit GDDR5 16X kartı almak istiyorum ama bu kartın çıkışlarında eski model monitör girişi göremedim (philips flat 107s6 var) yeni mönitör mü almam gerek bunun için? eskisini kullanabilmem mümkünmüdür?

• 1. Mevcut işlemcinize göre o ekran kartı performans sağlamayabilir.
    2. Eski model monitörler için CRT dönüştürücü adaptörler vardır ve ekran kartının içerisinden mutlaka çıkar. Ayrıca o ekran kartını analog monitör ile kullanırsanız yazık olur. Görüntü kalitesinde kayıp oluşur.
     ekran kartı uyumu
  • aynen katılıyorum. Sistemi zeminden değiştirmen daha akıllıca olacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedevilcate

1. Mevcut işlemcinize göre o ekran kartı performans sağlamayabilir.

işlemci ,

Name Intel Pentium 4
    Code Name Prescott
    Package Socket 478 mPGA
    Technology 90nm
    Specification Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz

ekran kartı alsam bi işe yaramaz mı yani ? ayrıca uyumlu mu ekran kartı anakarta? bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Uyar ama o işlemciyle performans alamazsınız.
  • ikinci el 3850 agp ler var 3650 den daha performanslıdır
  • quote:

Uyar ama o işlemciyle performans alamazsınız.

performansdan kastınız nedir tam olarak? benim istediğim film izlerken cpu nun çok kasmaması ve bir kaç da oyun oynamak (yeni nesil oyunları demiyorum elbette ) ekran kartı alsamda bunlar hayal olarak kalırmı diyorsunuz siz şimdi? doğru mu anladım? ona göre sipariş vermek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.secer

quote:

performansdan kastınız nedir tam olarak? benim istediğim film izlerken cpu nun çok kasmaması ve bir kaç da oyun oynamak (yeni nesil oyunları demiyorum elbette ) ekran kartı alsamda bunlar hayal olarak kalırmı diyorsunuz siz şimdi? doğru mu anladım? ona göre sipariş vermek istiyorum.

darboğaz yapar diyor yani ekran kartının tam performasnsını alamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

quote:

murat.secer hocam, tabi ki olay aynen dediğiniz gibi, işlemciniz rahat edecektir. Eski ekran kartınız neydi bu arada ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

quote:

murat.secer hocam, tabi ki olay aynen dediğiniz gibi, işlemciniz rahat edecektir. Eski ekran kartınız neydi bu arada ?

belli oyunlarıda oynatır

• harici ekran kartım yok. o/b kullanıyorum, o da, VIA/S3G UniChrome Pro IGP Memory 64 MB olarak belirtilmiş sistemden baktım şimdi.
  • quote:

harici ekran kartım yok. o/b kullanıyorum, o da, VIA/S3G UniChrome Pro IGP Memory 64 MB olarak belirtilmiş sistemden baktım şimdi.

Siz yine de fiyatı uygunsa dediğiniz kartı alın, grafik uygulamalarında rahat edin. O kart sisteminize uygundur.
  • Sapphire HD3650 512 MB 128Bit DDR2 8X AGP 64,00 USD, 120,08 TL KDV dahil .

bu fiyata bir kart siparişi vereceğim, uygunmudur yoksa araştırmaya devam mı edeyim ?
  • ben ekran kartını aldım ama olmadı açılışlarda ; bir monitör hiç açılmadı, bi sürekli reset attı.. açıldıktan sonra da bir süre düzgün çalıştı sonra reset atıp açılmadı..

Cd den çıkan driverla denedim sonra en güncel sürümünü indirip onunla denedim catalyst programı kurdum sildim vs ama olmadı.. Sanırım psu yetmedi. Frisby LC-B450E - 450wattlık psu takılı kasaya. iki harddisk, bir dvd rom, bir tv kartı (kullanmasamda..), 512 MB lık iki adet ddr ram var. bütün bunları kaldırır sanıyordum ama olmadı sanırım.

Şimdi bu kartı iade edebilirmiyim? yoksa elimde mi kaldı? iade edebilsem güzel olurdu, iki ram alırdım yerine neyse cevaplarınızı esirgemeyin lütfen :)
  • quote:

ben ekran kartını aldım ama olmadı açılışlarda ; bir monitör hiç açılmadı, bi sürekli reset attı.. açıldıktan sonra da bir süre düzgün çalıştı sonra reset atıp açılmadı..

Cd den çıkan driverla denedim sonra en güncel sürümünü indirip onunla denedim catalyst programı kurdum sildim vs ama olmadı.. Sanırım psu yetmedi. Frisby LC-B450E - 450wattlık psu takılı kasaya. iki harddisk, bir dvd rom, bir tv kartı (kullanmasamda..), 512 MB lık iki adet ddr ram var. bütün bunları kaldırır sanıyordum ama olmadı sanırım.

Şimdi bu kartı iade edebilirmiyim? yoksa elimde mi kaldı? iade edebilsem güzel olurdu, iki ram alırdım yerine neyse cevaplarınızı esirgemeyin lütfen :)

bu konuda gerçekten bilgiye ihtiyacım var. geç kalmadan bir şeyler yapabilitem varsa bunu gerçekleştirmek istiyorum. sistemimden kaynaklı bir sorun olup olmadığından emin değilim o yüzden yorumlarınızı esirgemeyin lütfen. direk aldığım yerle temesa geçmeden bilgi almak istiyorum.

• arkadaşlar hiç mi fikri olan yok? 2 gündür o kadar kişi okuyor burayı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.