işlemci : intel pentium dual cpu e2160 1.80 ghz anakart : ms-7387 yazıyor ekran kartı : VIA chrome9 HC IGP birde 1 gb ram ve xp pro sp3 özelliklerim bunlar işlemcime ve anakartıma uygun bir ekran kartı arıyorum birde 4 veya üzeri ram almayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz yani ekran kartı için öneri ve ram için oneri CS 1.6 oynuyorum performansı artarmı fps suan 30-40 larda bunları eklersem yükselirmi şimdiden teşekkür ederim sağolun... < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:Orijinalden alıntı: Fract4l 30-40 FPS oyun icin oldukca iyi bir rakamdir, neden yukseltmek istiyorsunuz? dalga konusu olmuş. Soruya gelecek olursak yükselmez, o bilgisayarı kimse kurtaramaz, yama yapacağına yeni bir sistem toplamayı düşünmelisin
işlemci değiştirirseniz orta seviye bir kart alabilirsiniz. http://forum.donanimhaber.com/m_43210948/tm.htm
quote:Orijinalden alıntı: LauterLust quote:Orijinalden alıntı: Fract4l 30-40 FPS oyun icin oldukca iyi bir rakamdir, neden yukseltmek istiyorsunuz? dalga konusu olmuş. Demek istedigin?
quote:Orijinalden alıntı: Fract4l quote:Orijinalden alıntı: LauterLust quote:Orijinalden alıntı: Fract4l 30-40 FPS oyun icin oldukca iyi bir rakamdir, neden yukseltmek istiyorsunuz? dalga konusu olmuş. Demek istedigin? VIA chrome9 HC IGP yüzünden dalga geçtiğinizi sanmış arkadaş.
anakartınızı ve işlemcinizi elden çıkarıp yenileyin sonra kalan bütçenizlede 2 nci el temiz bi ekran kartı alınız