Şimdi Ara

Ekran kartı uyumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci: İ5 2500k

Anakart: Gigabyte Z68X UD3 B3

RAM: Gskill 4 gb ripjaws 1600 MHz CL9 x2

Kasa: COOLER MASTER HAF 922

SSD: 120 GB sata 3

Ekran kartı olarak ta sapphire HD6850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı düşünüyorum, sizce uyumlu olur mu? veya bütçeyi çok zorlarsak asus GTX560 Ti DirectCU II GDDR5 1GB 256Bit Nvidia DX11?

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lithium88 -- 4 Şubat 2012; 1:29:51 >

• SSD yerine iyi bir ekran kartı alsanız. 120GB SSD için daha ileriki aşamayı beklemek gerekir. SSD konusunu ve getirdiği konforu tartışmıyorum ama performans başka konfor başka. SSD performanstan ziyade konfor ürünü. 560 TI/ 6950 alacak bütçe varsa yine de SSD alabilrsiniz. Daha üst eviye kartlar için zaten doğru zaman değil.....
  • Forumdan bir arkadaş SSD yi çok tavsiye etti program hızlarını ciddi şekilde arttırdığını söylediği için bende zaten seagate 1 tb harici olduğu için direk 120 gb SSD ye yöneldim. Ekran kartında fiyat olarak GTX 560 ti 600 tl lerde neredeyse 2 katı HD6850 nin ama o kadar performans olarak fark eder mi değer mi bilemedim. Sonuçta her ay yeni bir ekran kartı sürüyorlar piyasaya :) Ama derseniz ki arada ki fark o fiyata değer tabiki bütçeyi zorlayıp GTX 560 Tİ asus almayı düşünürüm vatanda 612 TL fiyat var şuan.

Yardımın için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lithium88

Forumdan bir arkadaş SSD yi çok tavsiye etti program hızlarını ciddi şekilde arttırdığını söylediği için bende zaten seagate 1 tb harici olduğu için direk 120 gb SSD ye yöneldim. Ekran kartında fiyat olarak GTX 560 ti 600 tl lerde neredeyse 2 katı HD6850 nin ama o kadar performans olarak fark eder mi değer mi bilemedim. Sonuçta her ay yeni bir ekran kartı sürüyorlar piyasaya :) Ama derseniz ki arada ki fark o fiyata değer tabiki bütçeyi zorlayıp GTX 560 Tİ asus almayı düşünürüm vatanda 612 TL fiyat var şuan.

Yardımın için teşekkür ederim

%25 ile 510 TL. forumda 2.el de bakabilirsin ama benden alma sakın Şaka bir yana güzel bir sistem gördüm yukarıda işlemci falan. 6850 biraz oraya eksikkaldı. Ama maalesef o noktada çok kopukluk var. yani 560 TI ile 570 asında o kadar kopukluk yok. Bunun sebebi nedir anlamış değilim. Gerçek orta seviye kartların yanş 560Tı/6950'nin 1 yıldır hep kurlar ne olursa olsun 100 Tl daha pahalı satıldığını görüyorum. Hiç değilse Vatan'da bir kart daha var o F/P olaraken iyi kart. ASUS 560 DC. %25 ile 366 TL.
    Hİç olmadı %18'ş bekleyin. Bu hafta sonu %25 yapmadılar ama haftaya ya 25 yada 18 olur....

• Tavsiyeler için teşekkür ederim sistem tamamen oturdu sayenizde. :)

O zaman 560 Ti ı alayım ben sisteme. Dediğinizde haklısınız 6850 biraz düşük model olmuş sistem için birde oyun öncelikli olacağı için hedefinden şaşmış gibi olmuş biraz sistem.
    Peki vatan haricinde bir yerden almayı önerir misiniz? Fiyat olarak daha ucuz bir kaç yer buldum i5 2500k vatanda 517 tl iken 475 e buldum teknolojikx te. Bir kaç firma biliyorum fakat bu tarz toplama olaylarında başıma hep bir şeyler geldiği ve 10 kez firmaya gitmek zorunda kaldığım için ( yanlış işlemci takılması core 2 duo yerine core duo takmışlardı sanırım ilk :) ramlerin Mhz inin düşük olması vs.) pekte güvenemedim açıkçası.
  • Oyun bilgisayarına HD 6850 az gelir. Güncel oyunlara ucu ucuna yetiyor. GTA4 VE BF3 te en yüksek ayarlarda akıcı oynatmıyor. Takılma falan yok ama oyun akıcı değil. HD 6850 ne düşük ne yüksek orta seviye bir kart. Bir de kart boşta bile 45 derece. Oyunda 65 derece. Anlamıyorum boşta neden ısınıyor bu kart?
  • Anladım, pek memnun değilsin galiba 6850 den. Öle çok bir inadım yok illa ultra ayarda oynayayım diye ama tabi almışken iyisi olsun istiyor insan. Online oynadığım için genelde MW3 BF3 gibi oyunları zaten ultra da çalıştırmak bir şey fark ettirmez pek diye düşünüyorum. Birde sırf ultra oynamak için 300 tl fark değer mi onu düşünüyordum, sürekli yeni bir kart çıkartıyorlar zaten :) Ama GTX 560 Tİ ı alıcam artık almışken iyi olsun dedik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.