Şimdi Ara

Ekran Kartı ve İşlemci acaba uyumlu olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabayte 970A-DS3 anakartım var ve kasamın güç kaynağı Cooler Master RS-500-PCAP-I3
    performans yükseltmesi için ekran kartı işlemci değiştirmeyi düşünüyorum.
    Amd Fx X8 9590 4.7 Ghz Am3+ 16mb işlemci
    Amd Radeon Rx 470 Nitro+ 4G 256 Bit ekran kartı ile uyum sorunu yaşar mıyım performansı alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran Kartı ve İşlemci uyar ama o anakarta Fx 9000 serisi işlemciler fazla gelir. Fx 8000 serisi olur. Ancak Bu Saatten sonra da FX 8000 leri sıfırdan almak ölü yatırım olur. ikinci el Fx 8300, 8320 vs. almaya bakın. Ya da biraz daha para biriktirip Amd Zen bekleyin. İntel'e de geçebilirsiniz. Ekran Kartı ve İşlemci için bütçeniz sanırım 1500-1600 TL civarı. Şöyle de olabilir. Aşağıda görüldüğü gibi Amd Fx X8 9590'e o kadar para vermek yerine benzer bütçeyle Ddr 4 sisteme geçmiş oluyorsunuz.

Ekran Kartı ve İşlemci acaba uyumlu olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 11 Ekim 2016; 6:18:31 >

• FX 9590'nı desteklemez o kart belli bir watt üstü işlemcileri çalıştırmıyor o soket yapısında kartlar. 8350 alabilirsiniz isterseniz.
  • şuan ki işlemcim Fx 6300 çok mu eski bir işlemci? benim düşüncem Fx 8350 olabilir ekran kartı olarakta yazdığımı düşünüyorum başka bir değişiklik yapmadan tam verim alabilir miyim yada i5 6600 kullanabilir miyim çok kararsız kaldım gta 5 ve fifa 17 oynayacağım

• Fx 9590 dan uzak durun , aman diyim

Anakartınız seçtiğiniz işlemci ile uyumlu değil , 220w tüketen bir işlemci o .

Elinizdeki parçları elden çıkarıp ddr4 intel sisteme geçmenizi tavsiye ederim

İlla amd işlemci düşünürüm derseniz fx 8370 modelini öneririm.
  • quartean Q kullanıcısına yanıt
    Anakartın o işlemciyi desteklemez kardeşim
  • Hd 7850 ekran kartı kullanıyorum şuan ve amd radeon rx 470 e geçmeyi düşünüyorum işlemci olarak düz 8370 ve ekran kartı rx 470 kullansam sağlıklı olur mu bu anakart üzerinde işlemci ve ekran kartı tam verim alınır mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.