Şimdi Ara

Ekran karti ve Marka tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. GTA IV oynarken goruntude kare kare ilerleme oluyor nadiren ama oldugu zamanda cok rahatsiz ediyor. Ustelik grafik ayarlari son seviyelerde de degil. Suan Zotac 8800 GT AMP 512MB kullaniyorum.
    1-) Almayi dusundugum ekran karti ise GTX260 veya GTX275. Ama hangisini alayim bilmiyorum, ikisi arasinda ortalama 100TL fark var. GTX275 almak aradaki bu 100TL lik farka degermi?
    2-) Eger alirsam hangi markayi tavsiye edersiniz, markalar arasinda ne farklar var??
    3-) Suan kullandigim guc kaynagi Thermaltake 400watlik. Ekran kartini degistirirsem guc kaynaginida degistirmem gerekirmi?

Onerileriniz ve yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim...

• markalar arasında pek bi fark yok..

http://www.vatanbilgisayar.com/leadtek-wf_gtx275-gtx275-gddr3-896mb-448bit-nvidia-dx10-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=38993

bu kartı öneririm vatan dan geçen arkadaşım aldı..fakat sistemi çok güçlü olmadığından kartın tam gücünü göremedik..

fakat 400w sıkıntı çıkartabilir..

birde illa bu iki kartmı olmalı..
  • Oyun konsol devşirmesi olduğu için senin ekran kartını değiştirmen pek bir yarar sağlamaz. GTX275amp ve 8800gt sonic arasında denedim CPU 3.6ghz'deyken (E8400) yüksek ayrıntı ayarında görüntü uzaklığı 20 falan,çözünürlük tam hatırlamıyorum ,ama 1280'lerdeydi sanırım 15fps kadar fark ediyordu bende.Almana değeceğini düşünmüyorum bu oyun icin yeni bir kart.İşlemcinde 4 cekirdekli benden daha sağlıklı oynaman lazım. %40'nı falan bitrmiştim oyunun sonra braktım.dediğin gibi ara ara bellek doluyor ve gölgelerde kasmalar oluyor, köprü altlarında vs. ama genel olarak güzel görüntü ve oynanabilir düzeyde bir ayar tutturabilirsin biraz uğrasarak ..işlemcini 3ghz civarına cekmende biraz etki edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 4 Ocak 2010; 12:29:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tımestop

markalar arasında pek bi fark yok..

http://www.vatanbilgisayar.com/leadtek-wf_gtx275-gtx275-gddr3-896mb-448bit-nvidia-dx10-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=38993

bu kartı öneririm vatan dan geçen arkadaşım aldı..fakat sistemi çok güçlü olmadığından kartın tam gücünü göremedik..

fakat 400w sıkıntı çıkartabilir..

birde illa bu iki kartmı olmalı..

Illa bu iki kart olmasi gerekmiyor. Tavsiye edebileceginiz 450TL yi gecmeyen varsa ekran karti o da olur:) Sanirim dedigin gibi guc kaynaginida degistirmem gerekicek ekran karti ile...

quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Oyun konsol devşirmesi olduğu için senin ekran kartını değiştirmen pek bir yarar sağlamaz. GTX275amp ve 8800gt sonic arasında denedim CPU 3.6ghz'deyken (E8400) yüksek ayrıntı ayarında görüntü uzaklığı 20 falan,çözünürlük tam hatırlamıyorum ,ama 1280'lerdeydi sanırım 15fps kadar fark ediyordu bende.Almana değeceğini düşünmüyorum bu oyun icin yeni bir kart.İşlemcinde 4 cekirdekli benden daha sağlıklı oynaman lazım. %40'nı falan bitrmiştim oyunun sonra braktım.dediğin gibi ara ara bellek doluyor ve gölgelerde kasmalar oluyor, köprü altlarında vs. ama genel olarak güzel görüntü ve oynanabilir düzeyde bir ayar tutturabilirsin biraz uğrasarak ..işlemcini 3ghz civarına cekmende biraz etki edebilir.

Konsol devsirmesi ne? Birde soyle birsey var oyundaki arabalardan 5,6 tanesini daha detayli gunumuzdeki kullanilan arabalarin bazilariyla degistirdim. Sanirim ondan sonra oldu. Cunku oyunu kurar kurmaz ilk isim arabalari degistirmek oldu. Bahsettigim kare kare ilerleme sorunu da en cok oyunda yagmur yagarken bide gece oluyor Son olarak islemcimi 3ghz civarina nasil cekicem? overlockmu ne diyorlar onunlami? Eger oyle ise o konuda hic bir bilgim ve tecrubem de yok ne yazikki:(

• valla kartın iyi ben bekle derim cok acil değil durumun ama sen bilirsin şöle 2 aya baba gibi bi dx 11 alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.