Şimdi Ara

ekran kartı voltaj düşürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internette baktığımda sıcaklıklar benim bayaa anormal geldi ve voltajın yüksek olduğunu farkettim bazı arkadaşlar speedfan fotoğraflarını atmışhttp://b1302.hizliresim.com/16/j/k51hn.png ben de atayim onlarda boşta 0.95 voltaj ben de 1.05 voltaj ve yüke binince 1.15 voltaj sıcaklık 42 43 derece mesela bi chrome açıyorum 50 derece geziniyorum 51 52 derece oyunda 77 derece overclock falan yok fan hızını %100 yaptığımda bile sıcaklık 1 derece değişmiyor

• arkadaşım ozaman fanın bazla bi işe yaramıyodur yani max dönüş hızı 200rpm gibi bir değerdir bu değer genelde laptoplarda oluyor yani yeni bir fan almayı veya voltaj ve clock speedi fln düşürüsen sorun kalmaz heralde bunlar sadece yazılımsal bide içi var bunu termal macun filan girdinmi birdağa çıkamazsın :D
  • Ekran kartlarının çalışma voltajı bir olmayabilir, ayrıca programında yanlış ölçme ihtimali var. Ekran kartı ihtiyacına göre voltajı düşürür veya yükseltir, müdahale etmenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

arkadaşlar internette baktığımda sıcaklıklar benim bayaa anormal geldi ve voltajın yüksek olduğunu farkettim bazı arkadaşlar speedfan fotoğraflarını atmışhttp://b1302.hizliresim.com/16/j/k51hn.png ben de atayim onlarda boşta 0.95 voltaj ben de 1.05 voltaj ve yüke binince 1.15 voltaj sıcaklık 42 43 derece mesela bi chrome açıyorum 50 derece geziniyorum 51 52 derece oyunda 77 derece overclock falan yok fan hızını %100 yaptığımda bile sıcaklık 1 derece değişmiyor

Gpu 43 cok uçuk rakam değil malum havalar da ısınıyor ve 68 serisi sapphite ise geçen bir arkadaş da fazla oldğunan şikayet etmişti fakat o 90 lrı görüyordu. Voltajla oynama kılıtlenmelwr yapar. Voltajı otomatık ayarlar zaten. Fanını temızle termal macununu yenile ımkanın vrs ıyı bir macun al forumda tg-4 ü çok öneriyorlar. Kas içi hva akışını sağla. İmkanın vrsa dışarda çalıştır bi bak kaç derece. Benım 6870 varken de o derecelerdeydı yalnızc tam yukse 65 dereceyı geçmezdı kplay kolay marka his di. Bu rada bazı ınternet trayıcılar donanım hızlandırma kullanıyor kapayabılırsın gpu yu kullanmamıs olur böylelikle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

arkadaşlar internette baktığımda sıcaklıklar benim bayaa anormal geldi ve voltajın yüksek olduğunu farkettim bazı arkadaşlar speedfan fotoğraflarını atmışhttp://b1302.hizliresim.com/16/j/k51hn.png ben de atayim onlarda boşta 0.95 voltaj ben de 1.05 voltaj ve yüke binince 1.15 voltaj sıcaklık 42 43 derece mesela bi chrome açıyorum 50 derece geziniyorum 51 52 derece oyunda 77 derece overclock falan yok fan hızını %100 yaptığımda bile sıcaklık 1 derece değişmiyor

Gpu 43 cok uçuk rakam değil malum havalar da ısınıyor ve 68 serisi sapphite ise geçen bir arkadaş da fazla oldğunan şikayet etmişti fakat o 90 lrı görüyordu. Voltajla oynama kılıtlenmelwr yapar. Voltajı otomatık ayarlar zaten. Fanını temızle termal macununu yenile ımkanın vrs ıyı bir macun al forumda tg-4 ü çok öneriyorlar. Kas içi hva akışını sağla. İmkanın vrsa dışarda çalıştır bi bak kaç derece. Benım 6870 varken de o derecelerdeydı yalnızc tam yukse 65 dereceyı geçmezdı kplay kolay marka his di. Bu rada bazı ınternet trayıcılar donanım hızlandırma kullanıyor kapayabılırsın gpu yu kullanmamıs olur böylelikle..

aradan 3 ay geçti şuan boşta 42 45 yükte 77 80 görüyor tertemiz pc şuan macunlar yeni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.