Şimdi Ara

Ekran kartı yanmış notebook'a harici ekran kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dahili ekran kartı lehimleri attığı için yanan notebook'a PCI-E modülleriyle harici ekran kartı bağlamış olan bir arkadaş var mıdır? Açıkçası donanım olarak gayet makul, kurulabilir bir sistem. Fakat donanım uyumluluğunu nasıl sağlayacağım bilmiyorum. Bu şekil bir iş yapmış yahut yapabilecek bilgiye sahip bir arkadaş var mıdır? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler

• Ben yapmadım ama şöyle bir video izledim. Bunun gibi bir çok video var.
    https://youtu.be/tlgzxCIO-lM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EXP GDC isimli dönüştürücü ile bağlayabilirsiniz
  • Aparatları sipariş edip çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz ama sandığınız kadar sorunsuz olmayabilir bu sistem. Öncelikle ekran kartı açıkta olacak ki fanlara elinizin çarpması ya da üzerine bir şey dökmeniz, düşürmeniz vs. olası. Bunu geçtim harici bir güç kaynağı da almanız gerekecek ve bu da yer kaplayacak. Bunlara ek olarak emin değilim ama görüntüyü ekran kartı oluşturacağından harici bir monitör de almanız gerekebilir. Bunların hepsini halletmiş olsanız bile doğal olarak yaşayacağınız performans kaybı da az buz bir şey olmayacaktır. Özetle gireceğiniz masrafa değmeyecektir ama benim gibi denemek istiyorsanız deneyebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı ve işlemci
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.