Şimdi Ara

ekran kartım aşırı ısınıyor windows açılmıyor acil yardımmm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• beyler eskiden ekran kartım ısınırdı fakat böyle bir sorunla karşılasmazdım. bilgisayarımı yaklaşık 2 aydır açmadım bugün açayım dedim
    windows 7 kullanıyorum hoş geldiniz yeri gelmesi gerekirken windows logosu kalkıyor siyah bir ekran geliyor öyle kalıyor
    ama ekran kartı srücüsü kurulmamış halinde windows acılıyor ekran kartı ısın mıyor fakt driver'ini kurdugumda fan %100e cıkıyor ekran kartına
    el sürülmüyor haşlıyor resmen

pc özellikleri ;

işlemci : intel i5 750 lga1156 2.66 ghz 8 mb cashe
    ram : 2x2 , 1x2 gb ddr3 1333mhz ram =6gb ddr3
    ekran kartı : sapphire hd 5750 gddr5 ekran kartı
    psu : 350 watt
    hdd : wd 1 tb

ekran kartım bu ;

http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=https://forum.donanimhaber.com/images/images/haber/WTM_sapphir_hd5750_dh_fx57.jpg&imgrefurl=http://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/sapphire-directx-11-destekli-radeon-hd-5750-ve-radeon-hd-5770-modellerini-duyurdu.htm&usg=__-MqWwjfTxlEWg105baw0EFHaX5U=&h=522&w=500&sz=43&hl=tr&start=31&zoom=1&tbnid=_mlvYHFLBaHk4M:&tbnh=178&tbnw=158&ei=QV_0TeShNcf1sgby6e2iBg&prev=/search%3Fq%3Dhd%2B5750%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26biw%3D1259%26bih%3D839%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=542&vpy=370&dur=967&hovh=229&hovw=220&tx=172&ty=120&page=2&ndsp=21&ved=1t:429,r:7,s:31&biw=1259&bih=839

sizce neden açılmıyor psu yetmezliğinden midir ? normalde sistemim cok iyi fakat arada inanın cs1.6 da bile duman bombasında kasıyor kafayı yiyecem

sizce neden oluyor sürücüyü kurdugumda yeniden başlattıgımda bilgisayar windows logosundan sonra takılıyor ve aşırı ısınıyor ? doğru sürücü kurduguma eminim çünkü bilgisayarla birlikte gelen sürücü cd sini kurdum ztn öncedende kruluydu . böyle bir sıkıntı yaşamıyordum siz değerli kardeşlerimin yardımlarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL61 -- 12 Haziran 2011; 10:19:57 >

• Selam
    Bu sorununuzun ekran kartı ile alâkası yok kardeş. Siyah ekranın açılması, Windows doğrulamasını sahte olarak algılıyor. Bu nedenle açılışta siyah bir ekranla karşılaşıyorsunuz.

Çalıştırdığınızda Bilgisayara sağ tıklayın ve özellikler seçeneğine girin. Altta Ürün Kimliği numarası ve Orijinal logosu olması gerekir. Eğer bunlar yoksa sahte yazılım olarak KARA LİSTE konumundasınız..

Bu durumda şimdilik bu kadar bilgi yeterli sanıyorum..
    Kolay gelsin..
  • bencede senin verdiğin açıklamayla hiç bir alakası yok bilgisayara daha şimdi format attım. 3 gün etkinleştirme süresi veriyor ztn etkinleştirmediğinde ise siyah bir ekranla uyarı geliyor sadece masaüstü arka planı deişiyor. bende grimsi bir ekran geliyor. dediğinle hiç bir alakası olmadığına eminim.
  • Benim yazdığımla alakası yok diyorsanız ki 3 gün etkinleştirme süresi var, sorunu donanımda arayacaksınız!
    Bende buradan sizin ekran kartını değiştiremeyeceğime göre, bunu kendiniz başka bir ekran kartı takıp deneyeceksiniz.
  • psu 350 watt bana az gözüktü sanki onla alakalı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.