Şimdi Ara

Ekran kartım bozuldu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Ati radeon 9200 se ekran kartım vardı kasaya bi gün baktım ve fanının çalışmadığını gördüm ki o güne kadar sorun yoktu son bir haftadır ağırlaşmalar oyunlarda kasılmalar falan başlamıştı.Sonra bir hafta daha öyle kullandım.Daha sonra ekran kartı fanı aldım taktım onunla bir hafta çalıştı sonra ekranda karışık çizgiler çıkmaya başladı ve bir türlü düzelmedi ekranı sürekli yenileyince azıcık gidiyor sonra tekrar geliyorlardı şimdi tamamen ekranı kapladılar.Acaba çipi falan mı yandı yardımcı olursanız sevinirm.
    Birde Elixir Nvidia GeForce 128 mb ekran kartı aldım fakat oyun açınca donup kalıyor acaba o kartta mı bozuk.Birde kartın driver cdsi çizilmişti bir çok driver indirdim denedim fakat bazıları hiç açmadı bazıları açtı sürekli karardı.En son biriyle açtım arada kararıyor hemen geliyor.Birde oyuna giriyor 30-40 saniye sonra donuyor.Kartı aldığımda güzel çalıştı ama PC'yi formatladım sonra bu sorun oldu.
    İkisinede yardımlarınızı bekliyorum çok çok teşekkürler şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkleran -- 31 Ağustos 2007; 7:18:45 >

• Üzerindeki chipset zarar görmüş olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: strikeforce

Üzerindeki chipset zarar görmüş olabilir

sağolda onarılma gibi bir durumu var mı yoksa yeni mi almalıyım.Birde ikinci kartın sürücüsünü bulamadım onada yardımcı olabilir misin şimdiden sağol...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.