Bildirim
ekran kartım bunu söylüyor ne yapmam lazım(resim var)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam onu acmaniza gerek yok. Acilmasada olur herhangi bir sıkıntı yasatmaz. Benim eski ekran kartında oluyordu. Ha illaki acicam diyorsan ddu ile sil sürücüyü yeniden kur. Onun sebebi sürücünün başka birşeyler ile cakismasindan dolayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkranKartıKararsız -- 14 Haziran 2019; 19:27:15 > -
2.el yeni alıp taktığım ekran kartının driverini indirdikten sonra otomatik böyle oldu ve açılmadı catalyst fakat, tekrar yeni aldığım ekran kartının driverini indirince 2 gündür hiçbir şey olmadı devam edebiliyorum. -
Kullanmaya devam edebilirsiniz o halde sıkıntı yok konu kilitlenebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkranKartıKararsız -- 15 Haziran 2019; 15:3:10 > -
İlginiz için çok teşekkürler. Halen bir problem yok çalışıyor. Nasıl kilitleyeceğim konuyu bilmiyorum.. Sitede yeniyim araştırmadım orasını. -
Yetkililer kapatır merak etmeyin. -
Teşekkür ederim :) -
SONUÇ : 2.el ekran kartı aldıktan sonra eve gelip league of legends oynadm. Ve bir saate kalmadan tekrar oyuna girdiğimde 7-8 fps alıyordum çok kötüydü. Ne alaka anlaamdım ama ekran kartımın driveri silinmiş ondan catalyst programı açılmamış. Ve sonra tekrar driverini indirdim ama yine olacağından korktum fakat 3 gün oldu halen böyle bir problem olmadı.. Düzgünce çalışıyor ve oynayabiliyorum. Yani sorun kendiliğinden çözüldü tekrardan driverini indirdiğimden. Bu sorunu yaşayanların bilgisine duyurulur.
NOT : Konu kapanabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X