Şimdi Ara

ekran kartım ve anakartım uyumsuz mu ? nasıl anlıyacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler merhaba elimde ASRock N68C-S UCC anakart ve ekrankartım da Asus GeForce 7300 LE var http://i.i.cbsi.com/cnwk.1d/sc/32127267-2-200-0.gif bunlar birbiri ile uyumlumu bi yanıt bulamadım sizlere sorayım dedim birde ben ekran kartını anakarta taktım monitöre görüntü gelmedi burada ( güç kaynağım 250 wat) sizce sorun nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler sizden rica ediyorum bu benim için çok önemli
  • Monitörden çıkan kabloyu anakartın vga çıkışına bağladın sanırım, görüntü ondan gelmiyorsur. Bir kontrol et Ekran kartına bağla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ynal kullanıcısına yanıt
    kardeşim öncellikle teşekkür ederim mesaj attığın için ekran kartına bağladım görüntü gelmedi ekran kartının sürücüsünü yükledim yine olmadı sorun güç kaynağından olabilir mi sence 250 wat
  • ekran kartını söküp kasandaki vga girişine bağladın zaman görüntü geliyormu ?

eğer geliyorsa sorun ekran kartında olabilir

ekran kartını başka pc de denedinmi
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    öncellikle beni önemseyip mesaj attığın için teşekkürler kardeşim
    kardeşim bu ekran kartı benim(çalışır durumda ) eski pc'de olan yenilemek amaçlı yeni sistem aldım boşta kaldı bi arkadaşın kötü olsa bi ekran kartına ihtiyacı varmış bende var diye arkadaşımı heveslendirdim taktık driveri yükledik sonuç hüsran acaba güç kaynağından mı diye düşünmüyor değilim
  • Dönüştürücü almanı tavsiye ederim 10TL'lik bir şey. Ben de bilgisayarımı tıpladığım zaman kabloyu takınca (ekran kartına bile) görüntü gelmiyordu. Dönüştürücü aldım düzeldi.

Şöyle bir şey herhangi bir teknoloji ürünü satan mağzaya gitsen vga dönüştürücü var mı diye sorun sana gösterirler. Kesin olur mu bilemiyorum ama denemekten zarar gelmez.
     ekran kartım ve anakartım uyumsuz mu ? nasıl anlıyacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim anladım dönüştürücü var hemen deniyeceğim
  • driverleri nasıl yüklediniz merak ettim

monitörün kablosunu anakarta bağlayaramı açıp yüklediniz eğer öyle ise olmaz

ekran kartını kasaya takınca hiç görüntü verdimi yoksa hiç vermedimi ?
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    kardeş ekran kartını çıkarttım monitörü anakarta bağladım öyle yükledım pcyı kapattım ekran kartını taktım monitörü ekran kartına bağladım olmadı :( monitöre hiç bir şey gelmiyor ama mesela monitöre hiç bir kaplo takmayınca yazı gelirya oda gelmiyor takıyorum ekran kartına monitörde mavi led yanması gerekirken sarı led ara ara yanıp sönüyor
  • hocam o sarı ışık güç beklmeseni gösterir, sanırım power suply ile uyumsuz bilen varsa yardım etsin ben olabildğince yardım etmeye çalıştırm

ekstradan o monitörü yüklemesen sadece eskileri kalsın öyle kullan veya tak kullan monitör driveri indir yükle o zaman çözülür sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.