Şimdi Ara

Ekran kartım,ve pc performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi külüstür pc var bende ekran kartı asus ve ürtimi yapılmo artık 80 gb samsun harddisc 512 mb ram anakart asus ve yok piysada ekran kartı 216 mb ben bu pc ye fan alsam performansı artarmı veya performansı iiçin ne yapabilirim yardım edin lütfen.pc çok kasıyo

Saygılar

• 512MB ram'i olan PC %99 AGP'dir,kasana takacağın herhangi bir fan performans olarak birşey getirmez sana.Eğer sistemi sadece internet amaçlı kullanıyorsan ram'i 1GB yapabilirsin,eğer oyun oynayacağım diyorsan o PC'den kurtulman lazım.
  • Saol ama ram ı tanımıyo anakart . geçen günlerde bi 80 gb lik harddisc adım samsung performans arttı biraz.benim amcam dediki güç kaynağı alıp bi ekran kartı alsan süper olur dedi tanırmı anakart agp harddisc yok piyasda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yiğt2245

Saol ama ram ı tanımıyo anakart . geçen günlerde bi 80 gb lik harddisc adım samsung performans arttı biraz.benim amcam dediki güç kaynağı alıp bi ekran kartı alsan süper olur dedi tanırmı anakart agp harddisc yok piyasda

Yeni bir powersupply ve bununla beraber yeni bir ekran kartı alsan da 512MB ram yetmeyecektir,onu 1.5 veya 2GB yapsan bu sefer yine işlemci ve ekran kartı sana yeni oyunları çalıştırmayacaktır.Bu nedenle yukarıda da dediğim gibi,internet amaçlıysa uygun olacak şekilde ram,oyun oynama amacıyla ise yeni bir sistem alman senin için daha hayırlı olur.
  • Saol dostum ram her ran çeşidi uyarmı bu cahil anakarta internet amaçlı kullancam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yiğt2245

Saol dostum ram her ran çeşidi uyarmı bu cahil anakarta internet amaçlı kullancam.

http://www.cpuid.com/

bu adresten Cpu-z programını indirerek işlemcinin,anakartının modelini ve kaç Mhz ram desteklediğini öğrenebilirsin.
  • saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard ekran ile performans
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anakarttanı bence degıstır ASUS P5KPL-VM 100 liraya kıyıp sutur bı anakrt alsan uzerıne adam gıbı 800 mhz ram da cakarsın pcI ekran kartı slotunuda butcene gorede ekran kartıda alabılırsın işlemcinide ılerı dogru 4 cekırdegede terfi edebılırsın temelı sağlamdaınmı gerısını yapmak kolay para oldukca sistemını ıyılestırırsın bı tavsiye istersen dusun bı alacagın parca ve ramlere verecegın parayı bu sekılde harcarsan daha ii olur senın ıcın ayrıcada elındekı anaktıda cıkarabılırsın. işlemcinide eger 478 pin degılse bu tur bı anakartlanda kullanabılırsın yenı bır işlemci alana kadar
  • Eyvallah kareşim.
  • eyvallah ben ayrlıom pc yi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.