Şimdi Ara

ATI RADEON 7350 Ekran kartım var oyunlarda nasıl performans alırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
3
Favori
49.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 13 Mart 2015; 17:33:50 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

AMD Radeon HD 7350 Ekran Kartıyla Oyun Performansını Artırma

AMD Radeon HD 7350, bütçe dostu bir ekran kartıdır. Oyunlarda en yüksek performansı almak için optimize edebilirsin.

En Son Sürücüleri Yükle: Ekran kartı sürücülerini güncel tutmak, oyun performansını iyileştirmek için hayati önem taşır. AMD'nin resmi web sitesinden en son sürücüleri indir ve yükle.

Oyun Ayarlarını Optimize Et: Oyunların grafik ayarlarını orta veya düşük seviyelere getirerek performansı artırabilirsin. Özellikle doku kalitesi, gölgelendirme ve anti-aliasing seçeneklerini düşür.

Dikey Senkronizasyonu Kapat: Dikey senkronizasyon, ekran yırtılmasını önler ancak oyun gecikmesine neden olabilir. Oyunlarda daha iyi tepki süreleri için dikey senkronizasyonu kapatabilirsin.

Bilgisayarını Temizle: Bilgisayarında artan arka plan işlemleri ve bloatware, oyun performansını düşürebilir. Bilgisayarını gereksiz programlardan ve dosyalardan temizle.

Isınmayı İzleyin: Ekran kartı aşırı ısındığında performansı düşebilir. Ekran kartı sıcaklıklarını izleyen bir yazılım kullanarak aşırı ısınmayı önle.

Ekran Kartı Ayarlarını Düzenle: AMD Radeon Ayarları uygulaması aracılığıyla ekran kartı ayarlarını değiştirebilirsin. Güç tüketimini artırarak ve fan hızını artırarak karttan daha fazla performans alabilirsin.

Radeon HD 7350 Özellikleri:

• Çekirdek Sayısı: 400
    • Çekirdek Hızı: 700 MHz
    • Bellek Miktarı: 1 GB
    • Bellek Hızı: 900 MHz
    • Bellek Tipi: GDDR5
    • Güç Tüketimi: 50 Watt

Radeon HD 7350, hafif oyunlar ve e-spor başlıkları için uygun bir ekran kartıdır. Yukarıda belirtilen adımları uygulayarak oyunlardaki performansını en üst düzeye çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 80 çekirdek 400 MHz de. Oranlama yaparsan bulursun. Örneğin hd 7850 de 1024 çekirdek ve en az 800 MHz de yani 25 katı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 17 Aralık 2012; 21:40:16 >
  • Yüksek sistemli oyunlarda kasma yapar kesinlikle.Sadece fifa pes gibi oyunları düzgün oynarsın.Hazır pc aldıysanda geçmiş olsundan başka diyecek laf yok
  • Hocam o ekran kartı varya aslında yok .....
  • O kasayı alarak hata yapmışsınız , sistem toplayabilirdiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Hocam o ekran kartı varya aslında yok .....

• Very Very Lowda oynarsın (Ultra Low)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Casper mi . Aman Allahım . Arkadaşım aldıktan sonra değilde kasayı almadan yazsaydın ya buraya . 7350 konuşmaya bile değmiycek bir karttır . Sen o kasanın o kadar belleğine mi kandın alırken .
  • artık iş işten geçmiş. almadan önce soracaktınız. kartınız çok zayıf bir kart anca en düşük seviyede ve çözünürlükte oyun oynarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 18 Aralık 2012; 0:39:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cansuperman

ama geçen gün crysis 2 yükledim hiçbir sıkıntı olmadı :D

en düşük ayarlarda benim 5 sene önce çıkmış olan eski kartım da sıkıntı yapmıyor

şu forumu yararlı şekilde kullansaydınız çok daha iyi bir sistem toplanabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SatsuiNoHadou -- 30 Aralık 2012; 20:27:40 >
  • Oyun mu? Oyun ne arar la cazper kasada?
  • peki bu ekran kartını satsam yerine düşük maliyetli iyi performans veren bi e.kartı alabilir miyim?
  • quote:

peki bu ekran kartını satsam yerine düşük maliyetli iyi performans veren bi e.kartı alabilir miyim?

bilmeyen birine 50-100 lira arası bişeye satarsın 50 lira daha koyar 5750 alırsın en azından
  • Satamazsın ki o kartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Hocam o ekran kartı varya aslında yok .....

İyiydi.
    Komik ve doğru
  • bu kasaya ne kadar verdin dostum merak ettim açıkcası
  • Ekranin kartinin ramine mi takikdiniz? Casperden hazir pc alacagima parayi hayir kurumuna bagislarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elindeki kartın özellikleri çok düşük. hemen hmen bütün oyunları düşük ayarda oynarsın.
  • quote:

arkadaşlar geçen gün yeni casper bir kasa satın aldım . Özellikleri : ram 6 gb , Cpu : İntel Core i3 2130 3,40 GHz , 1 gb Atı radeon hd 7350 . Ayrıca toplam ekran kartı belleği 3gb . Windows 8 kullanıyorum . Acaba oyunlarda kasma sorunu yaşarmıyım ? Bazı yerlerde Ekran kartımın oyunlarda iyi performans vermediği yazıyor. Bilgilendirirseniz sevinirim

Oyunların menü ekranı gelirse dua et
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.