Şimdi Ara

Ekran kartım yandı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadașlar merhaba. Casper marka dizüstü bilgisayarımda iki gündür can sıkıcı bir problemle karșı karșıyayım. Assasins Creed Brotherhood adlı oyunu problemsiz oynamaktayken bir anda ekrandaki grafiklerde bozulmalar meydana geldi. Ekranda anlamsız çizgiler çıkıyor ve büyük ölçüde oyun zevkimi baltalıyor. Yeri geldiğinde ekranda hiçbir șey göremiyorum bu çizgiler yüzünden. Bu problem her oyunda meydana geliyor. Pes 2013'te bile aynı problem. Sistem geri yükleme yaptım fakat nafile. Problem hâlâ devam ediyor. Ekran kartımın yandığından șüpheliyim. Ekran kartı modelim: Nvidia GT840m
    Bu problem hakkında bir fikri, önerisi olan var mı acaba?
    Kafamı çok kurcalıyor arkadașlar. Yardımcı olabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• msnhamdi M kullanıcısına yanıt
    Dostum yardımcı olacak birşey yok, geçmiş olsun garantisi devam ediyordur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Dostum yardımcı olacak birşey yok, geçmiş olsun garantisi devam ediyordur umarım.

Garanti devam ediyor hocam. Tahmininiz var mı acaba ? Sizce ekran kartı yanması mı ?

• msnhamdi M kullanıcısına yanıt
    Evet sykynty var ekran kartynda.
  • Büyük ihtimalle ekran kartınızın dahili belleklerinde problem var. Servise götürürseniz fahiş fiyatlar isteyebilirler laptop ekran kartları fazla bulunmuyor çünkü. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok maalesef.
  • Anladım arkadașlar. Cihaza servis yolu göründü öyleyse. Teșekkür ediyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.