Şimdi Ara

Ekran kartıma bişiler oluyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartım zotac 9600 gt ekran kartını alalı baya oldu silkroadda 12 char actıgım zamanları biliyorum ve böyle bişi yapmıyordu ama ekran kartım ve nvdia en güncel halde gecen seneden beri böyle yapıyor bir yardım lütfen neden oluyor anlamadım 2 3 char acıp bota koyunca pcye ellemesem bile böyle yapıyor.
    AYRICA MOUSE İMLECİNİ NOKTALARN ÜSTÜNE GETİNCE NOKTALAR KAYBOLUYOR İMLECİ CEKİNCE GERİ GELİYOR

[simage]
    [/simage]

• eski sürücüye dönün

belleklerle ilgili sıkıntı var gibi duruyor görüntüye göre

hala devam ederse bellek hızını 20-30 mhz kadar aşağı çekin msi afterburner ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

eski sürücüye dönün

belleklerle ilgili sıkıntı var gibi duruyor görüntüye göre

hala devam ederse bellek hızını 20-30 mhz kadar aşağı çekin msi afterburner ile

eski sürücüde de aynısını yaptı birden kasıyor ekran durup duruken böyle oluyor kernel mod flan yazıyor ekranın altında
  • horoz53 kullanıcısına yanıt
    benzer durumu gtx 460 varken ben de yaşamıştım 1 yıl kadar sürücü güncelleyememiştim hiç bir şekilde 307 bilmem kaçlı sürücü kullanmak zorunda kalmıştım

9600gt de çok yeni kart değil malum eski sürücülerden bir şeyler bulup denemeye çalışın en azından şu beneklenme gider belki.

win7 64 kullanıyorasnız mesela şunu deneyebilirsiniz
    http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-301.42-whql-driver.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

benzer durumu gtx 460 varken ben de yaşamıştım 1 yıl kadar sürücü güncelleyememiştim hiç bir şekilde 307 bilmem kaçlı sürücü kullanmak zorunda kalmıştım

9600gt de çok yeni kart değil malum eski sürücülerden bir şeyler bulup denemeye çalışın en azından şu beneklenme gider belki.

win7 64 kullanıyorasnız mesela şunu deneyebilirsiniz
    http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-301.42-whql-driver.html

peki isinma ile ilgili bir problem varsa böyle yaparmı ?

• ısınma durumundan kasıt ramler ısınıyorsa yapabilir o da 90-100 derecelerde falan ısınma olacak ki öyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart Yüksek sıcaklıkta çalışıyosa, fanları temiz değilse kasanız havasızsa, bellekler yada gpu nun lehimleri temassızlığa neden olmuş olabilir..

Bu durumda Fırınlama isteyebilir kart..
  • GamTeli kullanıcısına yanıt
    bilgisayarın kasası zalman z11 bu gunlerde 2 kere hata verdi ama ekrana pikseller gelmedi söyle bir yol denedim ekran kartının altına fan aldım bir tane bilgisayar fanı değil resimdede görüceksiniz olay çözüldü konuyla ilgilenenlere teşekkürler.
    [simage]
    [/simage]

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.