Arkadaşlar merhabalar. Bir süredir ekrannın aşağısında böyle bir çizgi var. Kısa bir süredir var. Bazen alt çubuk çizginin yarısını kaplıyor resimde gördüğünüz Ara butonunun yarsıına kadar kaplıyor. Bazende sadece en aşağıda kalıyor. Yazılımsal bir sorun mu windows yada sürücüleri tekrar kursam düzelrimi yoksa ekran kartı bozulmaya mı başlamış? Anlayanlar yardımcı olursa çok sevinirm. |
Ekran kartımda mı sorun var ? Yardım
-
-
Gittikçe büyüyor sanki. Nedendir sorun ne yapabilirim?
-
Sizleri de ele geçirip yok etmeden hemen imha edin kasayı.
Hayır hocam, yüksek ihtimalle monitörünüz bozuk/bozuluyor. Varsa, dahili gpu üzerinden aynı ve farklı bir kablo ile görüntü alın. Hala çizgi olursa monitör bozuktur.
-
Hocam Laptop makina. Asus Tuf gaming
-
Tv'ye bağlasam ve aynı çizgi varsa nedir sorun yoksa nedir?
-
Bu da olabilir. Tv ye bağlayın bakın aynı çizgiler çıkarsa, ya kablo bozuk ki samıyorum ya da cihazda arıza var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 31 Mayıs 2023; 2:11:27 > -
Monitör sıkıntılı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
monitör paneli bozulmaya başlamış. tv ye bağlayın muhtemelen o çizgi gözükmeyecektir.
-
Laptoptın monitörü bulmak çok zordur. Nekadar süre sonra tam olarak gider? Yeni laptopmı almalıyım?
-
Arkadşalar tv ekranında o çizgi yok. Monitor mu arızalı şmdi? laptopın ekranı değiştirmek çok zor değil mi? Ne yapmalıyım?
-
Evet keşke olmasaydı ama, paranız varsa değitirinç yoksa değmez.
Öyle ki, 3 fotoğrafta çizgiyi fark ettim, o kadar önemsiz yani.
Eğer sorun olulturyorsa değiştirebilirsiniz. Ben olsaydım, yapmazdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıkıntı mnitörde olduğu belli tv de aynı gözükme ihtimali yoktu
-
Hocam bu ekranda başka yerlere atlamaz mı? Yani daha büyüme olup kullanılmaz hale gelmez mi ilerde?
-
Önceki telefonum P20 lite idi, ekranın %20 sine perde inmişti ama kullanıyordum.
Önemli olan işini görüp görmediği. Ben bu işlere bu bakış açısıyla bakıyorum.
Hem var olan çizginin büyümesi, senin diğer donanımına veya yazılımına zarar vermez, sadece ekran zarar görür.
Yani kullanılmaz hale gelen ekran olur, o zamana da değiştirmeyi düşünebilirsin.
Bence şu anlık bir sorun teşkil etmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X