Şimdi Ara

Ekran Kartımı Değiştermek istiyorum yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 hafta önce aldığım 9500 gt kartımı değiştirmek istiyorum fakat benim kartı nereye satabilirim üzerine para koyup 9600 veya 9800 gt almak istiyorum fakat elimdeki karttan nasıl kurtulabilrim mecidiköyde oemciler filan varmış bilgi verir misin lütfen acil sizin yorumlarınıza ihtiyacım var

• ya arkadaşlar bişeyler yazın lütfen bekliyorum
  • ikinci el satabileceğin internet siteleri var hatta donanım haberde de listeleyebiliyorsun bildiğim kadarıyla benim sana tavsiyem gitti gidiyor veya sahibinden sitelerinde listeleyebilirsin daha sağlıklı satabilirsin. istanbulda oturuyorsan benim bildiğim kadıköyde yazıcıoğlu çevresinde bir çok ikinci el alan yerler var
  • Dh 2. el bölümünde satabilirsin ama o kartı sattıktan sonra alıcaksan adam gibi bişey al gtx260 falan yada 5770
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtremee

Dh 2. el bölümünde satabilirsin ama o kartı sattıktan sonra alıcaksan adam gibi bişey al gtx260 falan yada 5770

• 40$ civarı 2.el piyasa alış (yani senin satman gereken fiyat) fiyatıdır 512MB/1GB 9500GT'nin...

Sistem bileşenlerini ayrıntılı yazıp max. bütçeni belirtmen lazım ki ona göre öneride bulunalım;

İşlemci
    Kasa powerı
    Monitör

gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 28 Mart 2010; 2:26:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.