Şimdi Ara

Ekran Kartımı Güncelletim 4 Bite Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle ekran kartım ATI Radeon HD 4670 oynadığım oyun gereğiyle ekran kartımı güncelledim amd nin kendi sitesinden fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda kurduğum grafik adaptörünün desteklenmediğini ve görüntü yöneticisinde ATI adaptörünü etkinleştirmem yazdı zaten tüm programlara geldiğimde yarısını göremiyorum ne yapıcağımı şaşırdım ekran 4 bit kaldı hiç bir şekilde yükselmiyor çözünürlük 640x480 yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)

• bilgisayar açılırken f8 e bas bas menü gelicek oradan güvenli mod u seç windowsu güvenli modda aç denetim masasında programlardan atiyi kaldır yada aygıt yöneticisinde ekran kartını bul sağ tuş kaldır de çıkan soruya yazılımıda sil de aç kapat yap olur sonra tekrar doğrusunu kur
  • Peki bana doğrusunu atabilicek varmı binlerce CD arasından ATI ninkini bulamıyorum birde bir sürü ATI var hepsinimi kaldırıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayklop -- 3 Haziran 2013; 20:19:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayklop

Peki bana doğrusunu atabilicek varmı binlerce CD arasından ATI ninkini bulamıyorum birde bir sürü ATI var hepsinimi kaldırıyım

Ati le ilgili herseyi kaldir. Atinin sitesinde modelini girerek guncel driveri bulursun. Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATI nin sitesinden modeli girerek güncel driver ı yüklediğim diye bunlar başıma geldi zaten format atıcam son çare
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.