Şimdi Ara

Ekran kartımı tekrar yükseltebilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar. Benim ATI Radeon X1350 series ekran kartım vardı.Ona driver yükleyerek X1550 ye çıkarttım ve geçerli görüntü modu 1024x720 iken 1440x900 oldu . işte Sorum şu bir kere Ekran kartımın sürümünü güncelleyince, bir daha yapabiliyormuyuz. Driver Adresi :http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista32.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13&lang=English

Çevaplarınızı bekliyorum teşşekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmmk3232

İyi forumlar arkadaşlar. Benim ATI Radeon X1350 series ekran kartım vardı.Ona driver yükleyerek X1550 ye çıkarttım ve geçerli görüntü modu 1024x720 iken 1440x900 oldu . işte Sorum şu bir kere Ekran kartımın sürümünü güncelleyince, bir daha yapabiliyormuyuz. Driver Adresi :http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista32.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13&lang=English

Çevaplarınızı bekliyorum teşşekürler.

Hocam driver yulseltme ile model degismez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi Diriveri silip foto çekiyim 1350 ye düşüyor sonra tekrar kurıyım gösteriyim Bende anlamadım :/ Simdi kalkmam lazım Yarın Fotoları koyıcam. ona göre yardımlarınızı bekliyicem iyi forumlar.
  • senin mantığına göre bende x1550 var hd 7950 driveri kurup crysis 3 oynayayım
  • Fotolar
    Öncesi:

Sonrası:

!Not : Resmi Göremiyorsanız üzerine sağ tıklayıp farklı kaydederek bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzgaush -- 20 Temmuz 2013; 14:48:05 >

• Kanıt koydum cevaplarınızı ve yardımlarınızı beklemeye devam ediyorum
  • Yok öyle bir dünya. Millet boşuna mı para veriyor Titanlara 7970 lere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki. Konu noktalanabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.