Şimdi Ara

Ekran kartına overclock yaptım 85 Derece (SSLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartına overclock yaptım 85 dereceyi gördü sorun olurmu sizce ?
    ekran kartım zotac 9400 gt fps farkında yaklasık 10 15 fps fark oldu

işte ssler
     Ekran kartına overclock yaptım 85 Derece (SSLİ) Ekran kartına overclock yaptım 85 Derece (SSLİ)

• Süreklı 80 derece çalışınca ilerde ekranda çizgi çıkması gibi sorunlar verebılır. 85 yüksek bi sıcaklık odayı ısıtır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

Süreklı 80 derece çalışınca ilerde ekranda çizgi çıkması gibi sorunlar verebılır. 85 yüksek bi sıcaklık odayı ısıtır :)

92 yi gördüm daha demin yaklaşık 2 saat civarı oynayınca
  • Mümkün oldukça 70-75'i geçirmemeye çalış. Gerekirse ekran kartına yandan üfleyecek fan takabilirsin.
  • Cok yuksek zarar veriyorsun karta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pervanee

Cok yuksek zarar veriyorsun karta

2 ay sonra sistem topluyacam zaten 9400 gt gibi çöp bi ekran kartına daha napayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestbesttr

Arkadaşlar ekran kartına overclock yaptım 85 dereceyi gördü sorun olurmu sizce ?

işte ssler
     Ekran kartına overclock yaptım 85 Derece (SSLİ) Ekran kartına overclock yaptım 85 Derece (SSLİ)

Madem yeni sistem toplayacaksın yapıştır gitsin hocam ben 9800 gt'yi yazın 85 derecelerde kullanmıştım bişi olmamıştı halada çalışıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RushEpicsTR

quote:

Arkadaşlar ekran kartına overclock yaptım 85 dereceyi gördü sorun olurmu sizce ?

işte ssler

Madem yeni sistem toplayacaksın yapıştır gitsin hocam ben 9800 gt'yi yazın 85 derecelerde kullanmıştım bişi olmamıştı halada çalışıyor

Aynen hocam. Bende suan 80-83 arasi kullanıyorum. Taş gibi masallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestbesttr -- 21 Ekim 2014; 7:16:28 >

• Arkadaşlar çok sıcak kullanıyorsunuz :D onun üzerinde yumurta pişirilir riskli çok riskli

• 85 derecede birşey olmuyorsa bende oc edeyim benim 9500gt'yi. işlemci biraz yük binince 99 dereceyi görüyor. ekran kartını da biraz ısıtayım notebookumda 64 bit gt740m var. 9500gt ile gt740m'i geçebilirmiyim oc ile?
  • Fanı düşmüş 6600ü 100derecede kullandım, arşivde duruyor taksam yine çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-460DE5D5C -- 28 Ekim 2014; 14:21:54 >
  • yanlış anlamada 9400 yansa nolur zorla gitsin
  • 95 dio adamya sauna acarsin o sicaklikta
  • Kullan gitsin zaten 2 ay kullancan bende 4770 kullanoyorum full oc cakili 75 derece oluyo daha oc yapamadim yapabilsem basicam ocyi karta voltage mod yapmak lazim.

• 6870 kullanıyorum high ayarda oyun açınca 103 derece en yüksek ayarda lol oynarken 57 derece boşta 47 derece hiç bir şey olduğu yok
  • quote:

işte ssler

Kombiyi kısın boşuna gaz yakmasın.Zaten elektrikli sobayı açmışsın

• Mümkünse 70-75 geçmemeye çalış çünki ondan sonraları performans düşüşüne sebep olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.