Şimdi Ara

Ekran Kartında Seçim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim ana kartım pcı-expres 2.0 *16 ben pcı-expres 3.0 takmak istiyorum uygun olur mu yada takılabilir mi performans düşüklüğü falan yaşarmıyım para bosuna gitmesin kafamda şöyle bir ekran kartı var sizin yorumunuz nedir ?http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/asus-hd7850-dc-1gd5-hd7850-directcu-1gb-gddr5-256bit--amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63986 sizce nasıl bir ekran kartı verdigim paraya değer mi benim oynadıgım oyunlar pes 14(serisi) fifa 14(serisi) battefield(serisi) gta(4) ve cıkacak olan 5 gibi oyunları rahatlıkla kaldırabilir mi ?

• baştan kur sistemi bence.&<>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih54102 -- 18 Ekim 2013; 22:34:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ekran kartı iyi de sistemin nedir ? göre bir yorum yapayım.
  • ya sadece ekran kartı alıcam son cıkan oyunları rahatlıkla kasmadan sorunsuz şekilde açar mı mesela battlefield 3 cıkacak olan 4 crysis 3 falan falan ?
  • RAM 6 GB işlemci ıntel core(tm) 2 duo cpu e7500 2.93 ghz şu anda kullandıgım ekran kartı nvidia geforce 9600 gt 512 mb 256 bit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ayni sorun bendede var pci 2.0 var anakartimda ama asus gtx 650 ti boost tavsiye etmislerdi burdan pek sorun olmaz sanirim 2.0 ve 3.0 hemen hemen ayniynis :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TempleJoker kullanıcısına yanıt
    cok teseekkür ederim ama bit 256 olsa daha iyi olmaz mıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aluru

cok teseekkür ederim ama bit 256 olsa daha iyi olmaz mıydı ?

bit ne işe yarıyor allah aşkına

• performans acısından iyi olmaz mı genelde oyle diyorlar
  • aluru A kullanıcısına yanıt
    Gtx 650 ti boost 7850nin 2 gblık modelinle kafa kafaya geliyoken 1 gblık modelini geçer ki buda bir karta 400 lira verilicekse bu kart gtx 650 ti boost olmalı diye düşünüyorum. Gtx 650 ti boost 7850 ye göre daha sorunsuz ve daha stabil bir kart

bit konusunda ne gibi sıkıntı olabilir diğer ekran kartlarında 256 bit var
  • quote:

bit konusunda ne gibi sıkıntı olabilir diğer ekran kartlarında 256 bit var

Bit bellek vb bunlar yan etkenler. 650Ti Boost OC 7850 2GB ile aynı performansı verir. Üstelik asus model sadece 390tl

Al geç kardeşim kafanı karıştırma
  • ats100 A kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx650tib-dc2oc-2gd5-gtx650ti-boost-directcuii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66605 bunu alıcam ama tek kafamda soru işareti olan bit i hızı falan cok iyi ama amd 256 bitler var ama bu nazaran onların biraz daha hızı düşük sence ne yapmalıyım birde bunun içni 350W güç kaynağım var yeterli olur mu olmazsa kaç almam gerekir ?

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx650tib-dc2oc-2gd5-gtx650ti-boost-directcuii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66605 bunu alıcam ama tek kafamda soru işareti olan bit i hızı falan cok iyi ama amd 256 bitler var ama bu nazaran onların biraz daha hızı düşük sence ne yapmalıyım birde bunun içni 350W güç kaynağım var yeterli olur mu olmazsa kaç almam gerekir ?

Kaliteli bir güç kaynağıysa yeter.

Bit performansı doğrudan etkilemez Ve o kart 380-430tl arasında alabileceğin en iyi kart

• quote:

Orijinalden alıntı: ats100

quote:

Kaliteli bir güç kaynağıysa yeter.

Bit performansı doğrudan etkilemez Ve o kart 380-430tl arasında alabileceğin en iyi kart

+1 haklı o fiyat segmentinde alınabilir bir kart 650 ti boost. bit falan karıştırma gir youtube'a bak fps değerlerine 1 gbtı alt eder 2 gb kapışır. 350w sıkıntı yaratabilir ayrıca nvidia minumum 450w öneriyor

su anda kullandıgım ekran kartı nvdia ge force 9600 gt 512 mb 256 bit ama sıkıntı yaratmadı 350W olmasına rağmen güç kaynagım. 2.sorum yeni nesil oyunları yüksek çözünürlükte rahatça oynabilirmiyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.