Şimdi Ara

ekran kartını güncelledim ekran karardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Beyler,size bisey sorucam ben yeni harddisk aldım win8.1 kurdum iyi hoş nvidia ekran kartını güncellerken ekran birden karardı,ekran kastı güncellerken ekranın yanıp söndüğünü biliyorum fakat 1.5 saat falan bekledikten sonra restart yaptım windows logosuna kadar goruntu var ondan sonra ekran siyah sadice mouse gozukuyor arka taraf calisiyor ama ekrana yansimiyor sadice mouse imleci gozukuyor güvenli modda baslaticam onun içinde ayar yapmak gerekiyor ne yapicaz bi fikriniz varmi? Simdiden sağolun yardımlarınız için :)

• Sisteminizi güvenli modda açarak kurmuş olduğunuz ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Ekran kartınızın sürücüsünü üretici web sayfasına girip işletim sistemine göre kurunuz.
  • spiky2122003 S kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim fakat windows 8'de güvenli modu açmak için birtakım ayarlamalar gerekiyor bunun içinde bilgisayarın açılması lazım açılıyor ama ekran siyah oldugu için göremiyor ve yapamıyorum... :/
  • Kimse yardım etmedi ama kendimce sorunu çözdüm illa biri girer bu konuya yazayım nasıl yaptığımı.

eski bir kullanmadığım laptopum vardı ondan windows 8.1 i iso halinde indirdim sonra flash belleğime rufus programıyla kurdum sonra asıl kullandığım bilgisayara taktım ve bilgisayarı açarken biosa girip ilk sürücülere flash belleki gösterdim ve restart attım bilgisayar açılırken direk windows 8 kurulum menüsü çıkıyordu windowsu onar dedim ordanda komut istemini aç dedim komut istemine ''bcdedit /set {default} bootmenupolicy legacy'' yazdım ve enter tuşuna bastım ve restart attım artık anakart simgesi gözüktüğünde f8 tuşuna basak güvenli mod ekranı geliyor yardım edebildiysem ne mutlu bana :)
  • Aynısı benim başımada gelmişti format attırdım bitti :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.