Şimdi Ara

Ekran kartını Nasıl seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Bilgisayarı söküp toplayabilirim program kurulumlarını felan da yapabilecek durumdayım fakat anakart a göre ekran kartı Nasıl seveceğimi bilmiyorum . DDR3 felan diyorlar mesela. O konuda yardım istiyorum . Benim bu bilgisayara tek istediğim 2gb hdmı çıkışı da olan bir ekran kartı bulmak nelere dikkat etmeliyim acaba ?
     Ekran kartını Nasıl seçmeliyim? Ekran kartını Nasıl seçmeliyim? Ekran kartını Nasıl seçmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam anakartın modeli nedir ve PSU nuz kaç watt ?
  • Sanırım bunlardan bahsediyorsunuz ama anakart artık ddr kaç işte bilmiyorum bu arada ram üzerinde ddr2 felan yazdığını gördüm ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Ekran kartını Nasıl seçmeliyim? Ekran kartını Nasıl seçmeliyim?

• sisteminiz çok eski.
    ekran kartı değiştirerek boşa para harcamış olursunuz.
    böyle kullanın, ya da para biriktirip yeni pc alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resep_paltas -- 23 Mart 2016; 1:54:37 >
  • Ama şuan mevcut hiç ekran kartı yok üzerinde işte en azından işimi görecek bir ekran kartı istiyorum altta görünen tv kartı 😒

• Şuan bu kasa çalışıyor dahili ekran kartı ile hiçbir problem yok fakat kendi ekran kartı 250 mb felan sanırım o yüzden grafikler berbat. Ben bu bilgisayara bi klavye birde kablosuz maus alarak tv ye hdmı ile bağlı boşta tutacağım arada açıp internette dolaşmak için gibi

• Güncel yardım istiyorum sadece bir ekran kartı hdmı çıkışı olan kasaya uygun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nabercan54 N kullanıcısına yanıt
    GT 630 Alabilirsiniz
  • nabercan54 N kullanıcısına yanıt
    gtx 750 ti alınabilir
  • merdas kullanıcısına yanıt
    Çok Fazla Gelir Darbogaz yapar o kadar para vermesin boşuna
  • ben oyun amaçlı düşündüm işlemciye yüklenen oyunlarda çakılır muhtemelen ama arkadaş sadece görüntü vermesi için istiyorsa en ucuz hdmi çıkışı olan ekran kartını almalı
  • Ya hocam gt630 dan internette bulamadım ben vatanda varmış tükenmiş bi gold bilgisayarda var oda 400 küsür fiyat yazmış diğer arkadaşın dediği modellere baktım onlar da iyi gibi ama fiyatları 500-600-700₺ lerde gidiyor. Yani benim istediğim güzel görüntü versin tv de arada açtığımda flim rahat izleyim ufak oyunları çalıştırsın yeter

• R7 240 alın hem gt630 dan biraz daha iyi hem de işinizi görür. Piyasada rahayça bulabilirsiniz.
  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7-240-lp-v1-ddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html Dediğiniz karttan buldum da bunların 128 bit felan yazıyor ya onlar benim pc ye uyar mı yani bunu alsam uygun mu?

• bu olur mu ki işte 128 bit felan?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Ekran kartını Nasıl seçmeliyim?

• Uyar.Bir sorun olmaz.Yalniz ddr2 ram falan sistem baya eski. Yani cok beklentiniz olmasın.giris seviyesi bir kart.oyununa Gore ayarları falan kısarak cogu oyunu oynarsınız yine de.Ancak imkan varsa ilerde sisteminizi komple guncelleyin.

• işlemci neydi ? önemli olan işlemci ve psu uyum açısından. ama 240 ı çoğu işlemci kaldırır diye düşünüyorum 240ın psu değerlerine bir bakın psu yetiyormu karta.
  • Psu yada işlemciye nerden bakabilirim bilmiyorum. Ama yani olursa sıkıntı yok . Ya zaten yeni bir leptop var bu baya eski bir kasa. Ekran kartı arzalanmıştı Zaman'ında o yüzden boş kasa duruyordu kenarda sırf boş durmasın diye öyle tv ye başlıcam bari öyle dursun arada açar filim izlerim ufak birşeyler oynarım belki o yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.