Şimdi Ara

Ekran Kartını Perte çıkarttım sanırım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hali hazırda kullandığım sistemim deki R7 265 ekran kartımın takılı olduğu bilgisayar son 1 haftadır boşta çalışır iken kitleniyordu. resetleyip geçiştirdim sürekli. en sonra cumartesi günü ekran komple turuncu oldu ve kulaklıktan 56K modem sesine benzer ses gelmeye başladı sürekli olarak fişi çekip yattım. sabah kalktığımda pc tutusuna basınca monitörün ışığı turuncu renkte kalıyor bana mısın demiyor.
    daha öncesinde radeon yazılımı üzerinde ekran kartı hızını 900mhzden 1050mhz'ye Ram hızını 1866 da 2100 civarına çekmiştim.
    Bu ekran kartını yaptırmaya gerek var mı?
    3-5 ay içinde kendime yeni bir sistem toplamayı planlıyorum. Yaptırdıktan sonra beni ne kadar idare eder yada tecrübelerinize göre sorun ne olmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HappTasarim -- 18 Ekim 2017; 13:33:56 >

• Selamlar kullandıgınız sistem nedir?. onboard grafik kartınız var ise onboard grafik kartınız ile deneyip sonucu yazarmısınız?. Bu soruna benzer sorun başıma gelmişti psu iflas etmişti. Sorun başka birşeydemi değilmi bilmek gerekiyor.
  • Sorun ekran kartında olabilir, pcie slotunda olabilir, güç kaynağında olabilir, monitörde olabilir. Başka parçalarla deneme şansınız var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • günaydın,

anakart : Gigabyet 990fx-ud3
    işlemci : AMD FX x8 8370
    ekran K : Asus R7 265
    psu : zalman 700w 80+

kullandığım sistemden onboard grafik kartı yok maalesef, diğer PCI-E slotlarında da denedim gene aynı şekilde kaldı ekran. Başka pc ye taktığımda gene aynı şekilde monitör ışığı turuncu olarak kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.