Şimdi Ara

Ekran kartının açılış yazılarını kapatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,ben bios ekranı gelmeden önce ekran kartının çıkan kırmızı yeşil açılış ekran yazılarını kapatmak isttiyorum ,açılışta 256 mb leadtek www.leadtek.com gibi çıkan ekrandan söz ediyorum bunu kapatmanın bir yolu varmıdır?

• sanırım şurdan oluyor açarken pcyi deleteye bas ordaki ayarlardan birinden logo yu kapatma filan var tam olarak hatırlamıyorum ama
  • biosun içinde (ama hangi bölümünde hatırlamıyorum) logo show adlı bir seçenek olması lazım...onu disable yaparsan kapanır...
  • Logo değil bu ekran kartının henuz bios devreye girmeden leadtek olarak ekrankartının biosu devreye giriyor sonrada anakart ramleri sayıyor ve anakartın bios u devreye giriyor
  • Onu kapatmak mümkün değil. Arkadaşların söylediği anakartın full screen logo ozelligini disable yapmak bios'tan ki bu ekran kartı kendini açtıktan sonra yani senin yazılar geçtikten sonraki kısımdır.
  • ekran kartinin biosunu mıncıkla sonra da flashla. firmwaresi varsa ve kaynagi aciksa tabi. olmaz o iş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hax0r

ekran kartinin biosunu mıncıkla sonra da flashla. firmwaresi varsa ve kaynagi aciksa tabi. olmaz o iş.

+1...

bunun başka yolu yok, orjinal bios'dan o bilgileri silip yeniden flashlayarak yapabilirsin ancak...
  • ben anakartın logosunu kapatmak istediğini sanmıştım, bende kapatırım cpu, ran gibi şeyleri görebilmek için...

bu yazıların ne zararı varki...gözünü mü alıyor???...
  • Biosu mıncıklarken ekran kartının ebediyete intikali imkan dahilinde.Demem o ki yazılara takılma öylece kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grotesque

Biosu mıncıklarken ekran kartının ebediyete intikali imkan dahilinde.Demem o ki yazılara takılma öylece kullan.

hemi de büyük bir ihtimal ...

eğer bu işleri daha önce yapmadıysan açılış ekranında 2-3 sn. gözlerini kapat yeter

• aksine benim ekan kartının bios bilgileri açılışta görünmüyor bende onu açmak istiyorum. ilk zamanlar görünüyordu. sonra görünmemeye başladı. ekran kartından dır dedim ama ekran kartımı değiştirdikten sonrada görünmedi. bios resetlemek ve güncellemeklede olamdı. anlamadım bu işi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.