Bildirim
Ekran kartının fanı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fan veya soğutucu sökülmesi halinde garanti dışı kalır diye yazar bi tarafında bu ibare yok sa bişey olmaz ama sen yinede marka ve model belirtirsen daha net cevaplar alabilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: hunter06
fan veya soğutucu sökülmesi halinde garanti dışı kalır diye yazar bi tarafında bu ibare yok sa bişey olmaz ama sen yinede marka ve model belirtirsen daha net cevaplar alabilirsin
Teşekkür ederim 4850 toxic bndeki model? -
o kartın detaylarını bilmiyorum ama kesin bilen biri cevap yazar şimdi kolay gelsin -
Donanım üzerinde harici olarak yapılacak her müdahale garantiyi sona erdirir.
Merakımdan soruyorum; neden fan iptaline gidiyorsun? -
quote:
Orjinalden alıntı: NovariX
Donanım üzerinde harici olarak yapılacak her müdahale garantiyi sona erdirir.
Merakımdan soruyorum; neden fan iptaline gidiyorsun?
Saol suan garanti gttimi yani sadece fani temislemek icin actim we yerine taktim bu ? -
Eğer fan ve board arasında sticker yoksa; firmanın fanın çıkarıldığını anlaması güç.
Ben fanı komple çıkarıp farklı bir soğutma alternatifi düşünüyorsunuz sandım; o yüzden sormuştum.
Yerine taktıysanız ve dediğim gibi; sticker yoksa problem olmaz. -
quote:
Eğer fan ve board arasında sticker yoksa; firmanın fanın çıkarıldığını anlaması güç.
Ben fanı komple çıkarıp farklı bir soğutma alternatifi düşünüyorsunuz sandım; o yüzden sormuştum.
Yerine taktıysanız ve dediğim gibi; sticker yoksa problem olmaz.
Sticker dedigin ne oluyo bant flnmi ole bişi yoktu arasinda -
quote:
Yerine taktıysanız ve dediğim gibi; sticker yoksa problem olmaz.
Kardeşim nerelerdesin sen yahu özledik seni -
O tip soğutucuları söküp temizlemeye gerek yok aslında.Umarım geri takarken termal macunu yenilemişsinizdir. -
quote:
Orjinalden alıntı: umit_53
Sticker dedigin ne oluyo bant flnmi ole bişi yoktu arasinda
Evet, aynen öyle..
Bu arada bir arkadaş bahsetmiş; termal macundan.
Bildiğim kadarıyla yeni modellerin pekçoğunda macun yerine mekanik sistemler kullanılıyor.
---
@eggy13
Buralardayım ben yahu; takılıyorum! KD'na pek girmiyorum, hatta hiç girmiyorum. Belkide ondan denk gelemedik.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi
- düşey senkronizasyon nedir
- zotac ekran kartı alınır mı
- üçlü ara bellekleme nedir
- gigabyte garanti sorgulama
- nvidia geforce 8800gt
- rtx 5090
- afmf 2
- intel iris xe graphics kaç gb
- amd fluid motion frames 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X