Şimdi Ara

Ekran kartının ısınması sonucu reset/LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,bir kaç aydır yaşadığım bir sorun var.3 senelik bir bilgisayarım var ve piyasada ki en güzel oyunları rahatlıkla oynayabiliyordum. Bir kaç ay önce ara sıra nadir de olsa oyun oynarken reset atıyordu bilgisayar.Zaman geçtikçe bu reset atmalar arttı. Bir bilgisayarcıya götürdüm hem işlemci hem ekran kartının macunlarını yeniledi ama sorun aynı. Başka birine götürdüm ekran kartının çipini değiştiricem dedi 200 lira kitledi yine sorun düzelmedi. En son çareyi speed fan adlı programda buldum %65 de çalıştırıyorum fanları ekran kartı açılışda 40-45 dereceyken 30 dereceye düşüyor oyuna girince de ısınma sınırına gelmiyor ve reset atmıyordu. Bu ara tekrardan atmaya basladı durmadan bu speed fan olmasına rağmen. Bilgisayarcılara da güvenemiyorum yardımcı olurmusunuz sorun nedir ?

NOT: Her oyunda olmuyor bu reset atma olayı. Cs go ve özellikle PUBG oyununda oluyor.

Sistem özelliklerim:
    İşlemci: iNTEL İ5 4460
    Anakart: MSI H97 GAMİNG 3
    Ekran Kartı: Sapphire AMD Radeon R9 390 Nitro
    Ram: 8gb
    PSU:700w

• 2ci gittiğin doğru tespit yapmış ekran kartın sorunlu ve AMD normal ısınması bir müddet sonra bu iyice bunu belirtmiş zaten size deneme şansınız varsa başka ekran kartı takarak devam edin sorun ortadan kalkacaktır muhtemelen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.