Şimdi Ara

Ekran kartları ? AGP / PCI-e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PCI-e yuvasına AGP-8x kart takılabilir mi ? Eğer takılabiliyorsa her hangi bir performans kaybı olur mu ?

• Takılamaz , takmayı başarırsan da %100 performans kaybı olur .
  • bilip bilmeden konuşmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nomex

Takılamaz , takmayı başarırsan da %100 performans kaybı olur .

koptum yaaaaaaa.

• quote:

Orjinalden alıntı: kingwolf91

bilip bilmeden konuşmayın.

ne dedin abi anlamadım
  • sanki biliyomuş gibi bide iddaa ediyo.
    Hadi onu bırak bide %100 perf. kaybı olurmuş.
    Ben buna zuahahahahhah derim.hahahahha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski agp kartları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzeg

???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Wolf -- 27 Şubat 2006; 23:32:39 >
  • @kingwolf91 arkadaş.
    sadece yazılana karşı çıkmışsın , hiç bir açıklama yapmamışsın
    biraz bilgilendir bari , madem bi bildiğin va.
    pcı ex slota agp ekran kartını ben de denedim oturmadı yerine
    yuvadaki bir çentik engel oluyor oturmaya,
    aynı ramlerin ters takılma veya ddr1 yuvaya ddr2 ram takmaya çalışmak gibi bişey oldu
    zorlamadım

sen bu konuda ne biliyon bir onu anlat da biz de bişeyler kapabilelim
    sadece karşı çıkmakla olmaz bu iş.
  • PCI e ile AGP tamamen farklı yapıdadır.. Birbirine uyumlu değildir.. PCI e yeni bir teknolojidir. AGP bir VGA yı PCI e ye takmanız mümkün değildir.. keserek yontarak zorlayarak taksanıoz bile voltajları farklıdır.. VGA ya ve mobo ya zarar verirsiniz ...
    Misal DDR ile SD rami kıyaslayın..
  • yaww alemsiniz ne diim..pci-ex özel slottur v agp yuvasına oturmaz.oturtma gibi bi şansın olmaz ama cevirici aparatlar oldugunu duydum.bunda da performans kaybı sözkonusu.

zate o aparatta turkiyeye gelir mi gelmez mi v fiyatı ne kadar olur diye düsünmektense pci-ex slotu bi anakart v ekran kartıyla olayı coktan bitirebilirsiniz.

agp iyice yavasladı,devir pci-ex devri.bundan sora gpu arttırımına(dual cıktı quad fln cıkar herhalde) gidilecek v vertex,iş hatları arttırılacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedyvg

yaww alemsiniz ne diim..pci-ex özel slottur v agp yuvasına oturmaz.oturtma gibi bi şansın olmaz ama cevirici aparatlar oldugunu duydum.bunda da performans kaybı sözkonusu.

zate o aparatta turkiyeye gelir mi gelmez mi v fiyatı ne kadar olur diye düsünmektense pci-ex slotu bi anakart v ekran kartıyla olayı coktan bitirebilirsiniz.

agp iyice yavasladı,devir pci-ex devri.bundan sora gpu arttırımına(dual cıktı quad fln cıkar herhalde) gidilecek v vertex,iş hatları arttırılacak.

PCI e 16x ı dolduracak hiç bir oyun bulunmuyor bu geniş veri yolunu hiç bir uygulama tam olarak şu an kullanamıyor yakın zamanda bu PCI e16 yolunu tam kullanacak oyunlar çıkıcak ...

• quote:

Orjinalden alıntı: kingwolf91

sanki biliyomuş gibi bide iddaa ediyo.
    Hadi onu bırak bide %100 perf. kaybı olurmuş.
    Ben buna zuahahahahhah derim.hahahahha

Ben de buna muhahaha derim wallahi alemsiniz ya , her postta illa ki acıklama yapıcaz ...

Soru gelmiş takılır mı die ?? Takılırsa ne kadar perofrmans kaybı olur die ?? , Cevap verdim takılamaz die... takmayı başarırsan da %100 performans kaybı olur espri amaçlı yazılmış bi cumle idi ama ama ama burda ağlanıcak haline gulmussun de zhuhuahau hahaha fln komikmissin gerçekten de ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.