Şimdi Ara

ekran koruyucu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
5.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu kullansak parmak izi kalıyor mudur acaba, birisi gönüllü olsun da toplu getirtelim.
  • bildigim kadari ile parmak izi klamaz nitekim iphone u ilk aldigmda 1hafta filan jelatiniyle kullanmistm hic parmak izi filan kalmiyodu.hadi arkadaslar napip edip almamz gerek bu kilifi :)
  • arkadaşlar invisible shield gbi arka tarafı sarmasada screen protector aldım g.g den. 3 adeti 25 ytl ydi sanırım. 1 tanede siyah silikon kılıf aldım. bu arada ekran koruyucuyu yapıştırmak biraz ince işçilik istiyor fakat hiç hava kabarcığı bırakmadan takabildim. noolur noolmaz diye güvenemedim ekran çizilmez diyorlar fakat deneme yanılma yöntemini kullanamayacaım kadar pahalı biraz. o yüzden 3-5 lira verin sonra çizilirse eger üzülmeyin
  • arkadaşlar ben ilgileniyorum.ürünle ilgili çocuğun biriyle görüşmek için mail attım türkiyeye yollarmısın diye.haber bekliyorum.haber verince bende size haber veririm.ürün 19.95 dolar.ama shipping ücreti ne kadar biner bilmiyorum.hepsini öğreneceğim.mail attığı zaman bende yazarım size
  • 19.95$ da çokmuş be, kargosuyla vs aşağı yukarı kişi başı 30-35TL civarına patlar.
  • evet sanırım dediğin fiyatlara gelir.ama eğer fazla alımda bi indirim yaparsa güzel olur.ben net fiyatı alayım.sizlere söylerim isteyen olursa hep beraber alırız.yada daha uygun fiyata aynı markayı bulan olursa onun vesilesi ilede alırız.
    quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

19.95$ da çokmuş be, kargosuyla vs aşağı yukarı kişi başı 30-35TL civarına patlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: conjure

evet sanırım dediğin fiyatlara gelir.ama eğer fazla alımda bi indirim yaparsa güzel olur.ben net fiyatı alayım.sizlere söylerim isteyen olursa hep beraber alırız.yada daha uygun fiyata aynı markayı bulan olursa onun vesilesi ilede alırız.
    quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

19.95$ da çokmuş be, kargosuyla vs aşağı yukarı kişi başı 30-35TL civarına patlar.

ben alırım kardeş yaşa
  • Valla o fiyat cokda abartılı bir fıyat deyil bence sonucta 1 kere alıcaksın ıstedıgın kadar kullan sonuna kadar varım ben
  • arkadaşlar maile şimdi cevap geldi.çocuk türkiyeye gönderemiyeceğini söylüyor.
    ancak tekrar bi mail attım.ısrarla istediğimizi ve üründen 15 veya 20 tane alabileceğimizi söyledim.bize bu konuda yardımcı olmasını söyledim.rica ettim falan.bakalım cevap gelince yazarım yine.
    başka nerden buluruz ki bunu ya
  • Tuh ya kötu olmus bu . bende iphone u aldıgım satıcı ile gorustum bugun ona video nun link ini gonderdım urunun aynısında bulabılırmıyız fılan dıye oda yardımcı olmaya calısıcak ıns bı sekılde buluruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

Tuh ya kötu olmus bu . bende iphone u aldıgım satıcı ile gorustum bugun ona video nun link ini gonderdım urunun aynısında bulabılırmıyız fılan dıye oda yardımcı olmaya calısıcak ıns bı sekılde buluruz.

hadi inşallah

EDİT: INVISIBLESHIELD
    ebayde buldum 15 dolar ürün 15 dolarada tr ye yolluyor ,30 dolar yani........ gg da da birisi satıyor 50 ytl alınırmı ki ya alt tarafı bi yapışkan sonuçta bilemiyorum çok diilmi arkadaşlar 50 ytl nasıl yapsak böylede kullanmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meroboy -- 4 Ocak 2008; 21:55:34 >
  • Valla 50 ytl biraz cok gibi sanki ama caresız kalırsam alabılırım belkı Cunku suanda iphone u derı kılıfla kullanıyorum onuda gg den almıstım hem kalın oluyo tlf hemde her seferınde kılıfa sok cıkart ugrastırıyo onun ıcın boyle bırsey cok ıyı olur gg dekı kullanıcı ıle bı gorussek toplu alımlarda ındırım soz konusu olurmu acaba dıye fılan ?
  • indirim yok yazmış
  • GG deki ürünü bende gordum az once baktımda fakat urun sadece on kısım ıcın dıyer vıdeodakı gıbı iphone u komple kapsamıyo satıcıya msj attım video link inide gonderdım bundan bulabılırmıyız dıye ıns bıseyler cıkar
  • 35 ytl elin naylonu için cok pahalı. itouch biraz daha yaygınlasınca tr de daha kolay bulunabilir. bi ara sanal marketimde vardı su anda kaldırmışlar sitelerinden. gidip avrupalardan invisible shield adı altında 15$+15$ kargo ile naylon getirtmek çok saçma.
  • GG deki satıcının elınde sadece ekran ıcın olanı varmıs malesef baska bıyerlerden bulaya calısıcaz
  • Selamlar arkadaslar,

Bu konudaki en iyi urun "Power Support Crystal Film Set for iPhone" yaklasik 14.95 usd. Apple' in kendi onerdigi bir urun ve 5 uzerinden 4.5 feedback almis kullananlardan. Ben Iphone' u aldirirken 1 paket aldirmistim. Icinden iki tane cikiyor. Inanilmaz kaliteli bir urun.
  • yanlız bu dediğin ürün sadece cam için.biz cihazın tüm kasasını kaplayan ve 2 parçadan oluşan bodyguardz ın peşindeyiz.yani amaç tüm kasayı kaplaması.
    quote:

Orjinalden alıntı: Iphonist

Selamlar arkadaslar,

Bu konudaki en iyi urun "Power Support Crystal Film Set for iPhone" yaklasik 14.95 usd. Apple' in kendi onerdigi bir urun ve 5 uzerinden 4.5 feedback almis kullananlardan. Ben Iphone' u aldirirken 1 paket aldirmistim. Icinden iki tane cikiyor. Inanilmaz kaliteli bir urun.

• Selam Conjure,

O tip kilif ve koruyuculara ben de baktim ama sen de biliyorsun ki Iphone sarj olurken veya uzun sureli kullanimlarda cok isiniyor. O yuzden cogu yabanci forumlarda arkanin koruma amacli kapatilmasi onerilmiyor.
  • valla onu hiç düşünmedim.yani çok zararı olacağını sanmıyorum.gerçi ısınmadan kaynaklanacak bi esneme olurmu kaplamada diye düşündüm bi an ama o kadarda ince bi malzeme değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: Iphonist

Selam Conjure,

O tip kilif ve koruyuculara ben de baktim ama sen de biliyorsun ki Iphone sarj olurken veya uzun sureli kullanimlarda cok isiniyor. O yuzden cogu yabanci forumlarda arkanin koruma amacli kapatilmasi onerilmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.