Şimdi Ara

ekran koruyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
5.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gittigidiyordan baktım baya çeşit war 6 liradan 15 liraya kadar cıkıo ekran koruyucu jelatinlerde.hangisi iyidir,yada siz hangisini kullanıyorsunuz?

• Bende alcaktım ama ekran çizilmiyor zaten gerek yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Àhmet

Bende alcaktım ama ekran çizilmiyor zaten gerek yok?
    bu tür saçma şeylere paranızı harcamayın arkadaşlar evet ekran çizilmiyor.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracerooter

Alıntıları Göster
    bende öle biliyorumda cok yerde cıktı karsıma bi tanesinde anahtarla ekranı çizemiodu videoda.gorunce acaba dedim
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hatta emin olmak için anahtarla bile denedim bastıra bastıra hemde,1 tane bile çizik yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Àhmet -- 2 Ocak 2008; 17:34:25 >
  • 15-20 lira ordakilere verip 1-2 ay kullanmaktansa (PSP'den biliyorum,çok uyduruk oluyor , hava kabarcıkları kalıyor içinde vs ) 40-50 lira verip ömür boyu(iphone'un ömrü boyunca ) kullanacağım aşağıdaki ürünü tercih ederim , yakın zamanda alıcam inşallah ;

http://www.youtube.com/watch?v=MmpFOUZoUX0
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimaL.

15-20 lira ordakilere verip 1-2 ay kullanmaktansa (PSP'den biliyorum,çok uyduruk oluyor , hava kabarcıkları kalıyor içinde vs ) 40-50 lira verip ömür boyu(iphone'un ömrü boyunca ) kullanacağım aşağıdaki ürünü tercih ederim , yakın zamanda alıcam inşallah ;

http://www.youtube.com/watch?v=MmpFOUZoUX0
    evet bende bu videoyu seredince alsamı acaba dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRLAMA85

evet bende bu videoyu seredince alsamı acaba dedim

Alıntıları Göster
    Benimkinin de arkasında küçücük bi sıyrık oldu. Önü değil de arkayı korumak gerek aslında, ekranı çizmek ekstra bi çaba ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Benimkinin de arkasında küçücük bi sıyrık oldu. Önü değil de arkayı korumak gerek aslında, ekranı çizmek ekstra bi çaba ister

Alıntıları Göster
    Ah bi invisible shield protectim olsaydi ama onun yerini tutmasada iyi bi protecterim var.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

evet korunması gereken ekran değil arka taraf...

• quote:

quote:

evet korunması gereken ekran değil arka taraf...

Alıntıları Göster
    ben aldım ebaydan 3 tanesi 5 dolar bana 11 dolara mal oldu

• quote:

Alıntıları Göster
    PlutosDaddy şu linki bi incelermisin hem ön hemde arkayı koruyabiliyoruz.BODYGUARDZ markası
    alalım olmazsa
    http://www.youtube.com/watch?v=CSijwZC9tcI&feature=related
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: conjure

PlutosDaddy şu linki bi incelermisin hem ön hemde arkayı koruyabiliyoruz.BODYGUARDZ markası
    alalım olmazsa
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: conjure

alalım olmazsa
    quote:

Conjure trde varmı bu urun ben pek sanmıom eger alcak olursanız haber verın bende alam..

• quote:

Orijinalden alıntı: E-asistanım

quote:

Orjinalden alıntı: conjure

alalım olmazsa
    quote:

Conjure trde varmı bu urun ben pek sanmıom eger alcak olursanız haber verın bende alam..

Alıntıları Göster
    bende bakıyorum tr de kı urunler coooook kotu bence bunları nerden bulabliriz ikisde kaliteli birşeye benzio topluca alalım isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: meroboy

bende bakıyorum tr de kı urunler coooook kotu bence bunları nerden bulabliriz ikisde kaliteli birşeye benzio topluca alalım isterseniz

Alıntıları Göster
    Ürünler zaten pahalı,kargoyla birlikte çok uçuk fiyatlar çıkıyor. Şimdilik bekliyorum bakalım bende. Bana sadece ön camı için lazım zaten,bir tanede ince deri kap aldıkmı tamamdır.
  • quote:

Ürünler zaten pahalı,kargoyla birlikte çok uçuk fiyatlar çıkıyor. Şimdilik bekliyorum bakalım bende. Bana sadece ön camı için lazım zaten,bir tanede ince deri kap aldıkmı tamamdır.

Alıntıları Göster
    topluca alsak ön cam için kaliteli birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: runoff

topluca alsak ön cam için kaliteli birşey

Alıntıları Göster
    Bu tür şeylerin toplu alımı sakata geliyor işte , sim kart gibi ufak tefek birşey olsa gelir ama bu meretin kutusu biraz büyük(videolardan göründüğü kadarıyla en azından). Gümrükte sorun çıkıyor,sonra birsürü uğraştırıyorlar. Simkart gibi olacağını bilsem giricem o işe ama geçme olasılığı düşük bence.
  • quote:

Bu tür şeylerin toplu alımı sakata geliyor işte , sim kart gibi ufak tefek birşey olsa gelir ama bu meretin kutusu biraz büyük(videolardan göründüğü kadarıyla en azından). Gümrükte sorun çıkıyor,sonra birsürü uğraştırıyorlar. Simkart gibi olacağını bilsem giricem o işe ama geçme olasılığı düşük bence.

Alıntıları Göster
    En son videoadaki ürün gercekten cok guzelmıs eger tr de satısa sunulursa veya toplu sekılde almaya fılan karar verırsenız mutlaka bende alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: a.candemir

En son videoadaki ürün gercekten cok guzelmıs eger tr de satısa sunulursa veya toplu sekılde almaya fılan karar verırsenız mutlaka bende alırım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

Evet bencede cok kullanıslı biseye benzio.. umarım etkilidir ama tolu alınacak olursa bende warım

• quote:

Orijinalden alıntı: tsummak

quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

Evet bencede cok kullanıslı biseye benzio.. umarım etkilidir ama tolu alınacak olursa bende warım

Alıntıları Göster
    Toplu alınırsa ben de varım; hadi alalım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.