Şimdi Ara

ekran koruyucu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
5.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bakın şöyle bir şey söyleyim aksesuvar.net'te invisible shild'in çoğu telefon için ekran koruyucusu var ama hem pahalı hem sadece ekran için ayrıca iphone için yok getittirin dedim dikkate alacağız dediler! dün gitti gidiyorda biri satıyormuş sırf ekran için olanına 49.90 lira dedi toplanıp alalım arkadaşlar yoksa çok pahalıya mal olacak 80 ytlyi gözden çıkarmalıyız komple set için ben alıcıyım her zaman hazırım kullanmaya kıyamıyorum cihazı sanırım sizde öyle en iyi korumayı yapmamız lazımki gönül rahatlığı ile kullanalım!
  • arkadaşlar bakın youtubedeki şu invisible shield videosuna çok kaliteli almaya önder arkadaş kimse ona ben havale çıkartırıp mail atsın bilgilerin versin yeter serkan_canli@mynet.com
  • kimse ilgilenmedi ... siz bilirsiniz .. topic'i okudum cok istiyoruz demissiniz sonra yardimci olmak istedim ama kimse tinlamadi .. siz bilirsiniz arkadaslar ...
  • Arkadaslar selam..
    Firatin amerikadaki arkadas diye bahsettigi arkadas benim.. Kendisine Iphone satmistim, ordan tanisiyoruz. Neyse, dedigi gibi ben suan amerikadayim.. Bana msnden soledigi kadariyla bi arastirma yaptim.. Buarada invisible'dan cok bodyguardz protectir daha cok kullaniliyor. Neyse ben de mail attim bodyguardz saticilarina toplu alimlarda bi indirimlerinin olup olmadiklarini sordum. Unfortunately cevabini verdiler. Neyse diyecegim o ki, urunun bana gelis fiyati 25 dolari buluyor tane basi. Ben de size fedex ile kargolayabilirim. Daha dogrusu hangisi ucuz olursa onunla.. sanirim fazla abartmayip normal bi hizla yollarsam 1 hafta icinde istanbula ulasir. yada nereye isterseniz. ama oncelikle bana kac tane istediginizi solemeniz gerekiyor. Yani urunun fiyati 25$ + fedex parasi olucak. Bu fedex parasi dedigim gibi kac tane istediginize bagli olarak degisicek. Bir de youtube'dan izledigim kadariyla urunun gereksiz bi karton kutusu var, onu da ben cikartip yollasam fazla yer tutmasin diye biraz daha az odemis olursunuz. Kim kac tane istiyosa bi liste yapin aranizda ben ona gore yollarim. (Tabi siz liste yapana kadar burdaki arkadaslardan birisi TR'ye gelecek olursa ben onla da yollayabilirim, tabi sansa bagli bu) Neyse firata isim yazdirip bi liste hazirlayin siz. toplam rakam ne kadar olursa ben de ona gore fedexle (fedex olmasi sart degil, daha ucuzunu bulursam onla yollarim) konusayim.. firatta msn adresim var, siz firata bildirin, kendisi bana iletir.. Simdiden hayirli olsun..

• Onumuzdeki hafta US den 2 kutu Bodyguardz gelecek, almak isteyen arkadaslar olursa PM atabilirler. Kutudan 2 tane cikiyor ve sadece ekran icin. Yilin aksesuari odulunu almis bir urundur.

Kutu icerigi asagidaki gibidir:

Includes

2 BodyGuardz for Apple iPhone - SCREEN ONLY
    BodyGuardz Application Solution
    Squeegee Card
    Application Instructions
  • ''ferdihizal'' kardeşim nasıl yapcaz bu bodyguardz işini fırat sana bir şey söyledimi?
  • ARKADAŞLAR yeni konu açtık bu konuda BODYGUARDZ&İNVİSİBLESHİELD adında lütfen ciddi alıcılar oraya bir baksın...!!!
  • Merhaba,

Elimde %100 orjinal 2 kutu INVISIBLE SHIELD var APPLE IPHONE için, ZAGG dan

Kutular AÇILMAMIŞTIR.

Kutu içeriği orjinaldir.

İstanbuldan arkadaşlara elden teslim edebilirim. Lütfen PM atınız görüşelim.
  • Merhaba,

Elimde %100 orjinal 2 kutu INVISIBLE SHIELD var APPLE IPHONE için, ZAGG dan

Kutular AÇILMAMIŞTIR.

Kutu içeriği orjinaldir.

İstanbuldan arkadaşlara elden teslim edebilirim. Lütfen PM atınız görüşelim.
  • Arkadaşlar invisible shield telefonu yapışkan hale getiriyor ve parmağınızın ekranda hareketini zorlaştırıyor. Ayrıca telefonun krom çerçevesini tam olarak kapatamıyor. Ben iPhone' umla bodyguardz kullanıyorum size de tavsiye ederim. Fiyatı da oldukça uygun. Bir arkadaş forumda satıyor, bakmak isterseniz link:http://forum.donanimhaber.com/m_35618820/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.