Şimdi Ara

ekran koruyucu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
5.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi senden rica etsem bunun içinde fiyat alırmısın. Buda sadece ön için olanı ben arkası için kılıf kullanıyorum eğer olrsa sadece bundan alsam benim için yeterli.
    http://www.bodyguardz.com/BodyGuardz_for_Apple_iPhone_SCREEN_ONLY_p/nl-baif-1107.htm
  • ön cam koruyucu çok var aslında.sanırım heryerde de var.ama bizim alacağımız çocukta sadece çift taraflı koruyucu var.bende almıştım 3 tane geldi bana.ama bodyguardz değildi.mesela sana bir link vereyim aşşağıda fiyat edinmiş olursun.fiyatı 0.99 cent kargoyla ne kadara patlar bilemem.sadece bir örnek
    http://cgi.ebay.com/LCD-Screen-Protector-Film-for-Iphone-Entire-Face_W0QQitemZ330202361439QQihZ014QQcategoryZ4616QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
    quote:

Orjinalden alıntı: runoff

abi senden rica etsem bunun içinde fiyat alırmısın. Buda sadece ön için olanı ben arkası için kılıf kullanıyorum eğer olrsa sadece bundan alsam benim için yeterli.
    http://www.bodyguardz.com/BodyGuardz_for_Apple_iPhone_SCREEN_ONLY_p/nl-baif-1107.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conjure -- 10 Ocak 2008; 1:58:22 >

• ya bunlar türkiyedede varda ben bodyguardzın kini istiyorum çok kalite farkı var
  • Conjure saolasın büyük insanmışsın
  • arkadaslar fedex yalanci cikdi
    bana ocak 10 u aksam saat 8 e soz vermisdiler ama ocak 10 u sabah 11 de bana ulasdi yani 1.5 gune boduguardz ulasdi fedex en iyisi 52 dolar ama cok iyi
    sadece urunun kalitesini soyleyemem cuknki urun turkiyede ve ben azerbaycanda babam turkiyede pazartesi geliyorrrrr

• runoff bizim istediğimiz çocukta sadece ekran için olanı yok.ebayda araştırdım biraz ama ordada yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: runoff

ya bunlar türkiyedede varda ben bodyguardzın kini istiyorum çok kalite farkı var
  • estağfrllh büyüklükle alakası yok meroboy.birimizin yapması gerekiyordu.hepimiz için uygun fiyata ve kaliteli bi ürünü hep beraber alıp kullancaksak her zaman yapmaya hazırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: meroboy

Conjure saolasın büyük insanmışsın
  • napalım bizde önlü arkalı alırız ozaman
  • bu arada hala mail yollamamış .sanırım yarın maili gelir.
    şu işi biran önce halletmek istiyorum.ama aceleye getirmeyelim dedim bugün kendi kendime.aklıma gümrükte takılan sandisk lerim geldi.hayırlısı bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: conjure

bu arada hala mail yollamamış .sanırım yarın maili gelir.
    şu işi biran önce halletmek istiyorum.ama aceleye getirmeyelim dedim bugün kendi kendime.aklıma gümrükte takılan sandisk lerim geldi.hayırlısı bakalım.

Tekrar saol

• Benim henüz iphonum elime gecmedi ama gereken herşey mevcut Önceki sayfalarda ısınma durumunda gerilmeden söz edildi fakat bodyguardz yeterince kalın oldugu icin bisi olmadıgı sölendi.. Gerçekten film izlerken falan cok mu ısınıyor bu melet?
  • genelde kurcalarken arka üst taraf ısınıyor evet.ama el yakmıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: tsummak

Benim henüz iphonum elime gecmedi ama gereken herşey mevcut Önceki sayfalarda ısınma durumunda gerilmeden söz edildi fakat bodyguardz yeterince kalın oldugu icin bisi olmadıgı sölendi.. Gerçekten film izlerken falan cok mu ısınıyor bu melet?

• birde iphysics de suyunu çıkartıp 15-20 çubuk ordan oraya giden toplar falan yaparsan ısınıyor özellikle oyunu kavramamış arkadaşların oynamaya kalkıp ekranı doldurunca fps düşüyor hareket etmeyecek duruma geliyor ve çok ısınıyor, ben artık telefonu verirken işlemcisi yanarsa alırım yenisini telefonun diyorum öyle veriyorum

bu arada bu kılıf alma olayının devamı gelmedi mi? bir gönüllü kaptan çıkmadı mı?
  • cıkmadı malesef
  • paypalımı tekrar aktif yapabilirsem girmeyi denerim bu işe..

ama söyleyeyim pekbir ümidim yok şifremi hatırlamıyorum, şifremi hatırlat dediğimde de eski kredi kartımın numarasını soruyor, kaç defa supportla yazıştım herifler güvenlik dalaveresi yapıp duruyor.. tekrar denerim inşallah başarırım...
  • VE ARKADASLAR SONUNDA bodyguardz ELIME ULASDI URUN COK IYI VE IPHONEYE BASKA BI GUZELLIK EKLIYOR URUNLU YERLESDIRMEK KOLAY ACNCAK KENARLARDA BIRAZCIK ZORLANIYORSUNUZ
    URUN NU IPHONEYE TAKIP SARJA KOYDUM IPISHS CALISDIRDIM HIC BI SORUN YOK HER KESE ONERIRIM VE bodyguardz PAYPALDAN ODEME
    KABUL ETMIYORMUS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRML_KNN -- 12 Ocak 2008; 20:19:18 >
  • Tavsiye eden cokta alıcak adam yok
  • e ne kabul ediyormuş ya?
  • Evet beyler amma ugrastınız. Isterseniz alabilirim. Yalnız herkes alabilsin ve kargo daha cok kisiye bolunsun diye kişi bası kutunun yarısı. Ayrıca abartmaya da gerek yok 5kutu bodyguardz + 5 solusyon seklinde alabiliriz. Kisi basına dusen 26ytl. 9 kisi daha varsa, bu sekilde alalım.
  • Valla ben hemen alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.