Şimdi Ara

ekran koruyucu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
5.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya bide zaten sayı arttıkca kargo ucreti de epey bi ucuyor. Bu soyledigim 5+5 icin 82 kusur $. Hemen hemen yarısı kargoya gidiyo paraların.
  • Aynen bende alıyorum
  • bende alırım ama 5 solusyonu 10 kişiye nasıl paylaştırcaksın
  • Tamam alcam ama kargo+ürün vs. ne kadara elime gelir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: runoff

bende alırım ama 5 solusyonu 10 kişiye nasıl paylaştırcaksın

Hocam 5 tane de solusyon alıcam.

quote:

Orjinalden alıntı: amet

Tamam alcam ama kargo+ürün vs. ne kadara elime gelir?

26 ytl bana gelmesi olarak hesapladım. Ankara daysan elden verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelfender2 -- 12 Ocak 2008; 22:38:20 >
  • =D Benmi fiyatı yanlış gördüm arkalı önlü iphone koruma jelatini bodyguardz 26 ytl? Ben istanbuldayım ama ankaradan kargo sorun değil..
  • Beyler aslında invisibleshield almak daha mantıklı geldi simdi. zaten bu 26ytl ye geliyor, oburu 25 dolar, bir fark yok yani. Gümrükte takılma korkusu vs yok ayrıca pek burada gecerli olucagını sanmam ama garanti de mevcut.

Bir almayı deneyim invisibleshield sizi bilgilendiririm.

Yada siz ne diyorsunuz.

Bodyguardz ve invisibleshield arasındaki tercih ne olmalı, bu kosullara gore?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelfender2 -- 12 Ocak 2008; 22:54:04 >
  • O sırf ön taraf için değilmi?
  • Hayır hocam bahsettiğimin ikisi de tam koruma.
  • Heh tamam bnm tek istediğim kalite ve arkalı-önlü ve yan tarafını kaplayacık bir jelatin markaya pek takılmam hatta ucuz daha iyi tam koruma sağlasın yeter
  • bence invisibleshield alalım pekbi fark yok , ama ısınma problemi benim aklımı kurcalıyo, sorun yaratır mı sizce ?
  • bence hiç bir problem çıkmaz ısınmadan öle bir maddenin yapısnın bozulması için gerekli ısıya ulaşmaz bence iphonelar.. kelfender sana zahmet olmazsa ben 10 tane alıcam falan diye bir mail at istersen indirim yapabilirler bence
  • Hayır hocam bahsettiğimin ikisi de tam koruma. Kimse fiyatlarına bakmamıs sanırım 5. sayfa olmasına ramen.

Simdi bodyguardz okuduguma gore
    - daha seffaf, guzelmis. iyi oturuyormus tek parca halinde.
    - Tanesi 26ytl ye denk gelecek sipariş, 230$ gibi bir miktardan olusuyor. Dolayısıyla gümrüğe takılma olanağı var.
    - Kutu 2 ye boluncegi icin her 2 kisiden biri sadece solusyon+koumalar seklinde alabilecek ürünü.

invisileshield

- Bazı kose korumaları ufak parcalar halinde. Haliyle biraz daha fazla ugrastırıyormus.
    - tanesi 25$ a denk geliyor. Tum kutu iceligiyle evinize kadar.
    - Burada gecerli mi bilmiyorum ama garanti durumu sorgusuz sualsiz gecerliymis. Problem yasıyan olmamıs.

İnvisibleshield in en buyuk artısı Gümrüge takılma durumu yok. Diğeri guzel ama kas yapalım derken goz cıkarmak da var isin icinde. Cok kotu kapak olma ihtimali de var sonucta. Sim gibi kucuk birsey de değil, kargo buyuyeecek ayrıca sim kart getirenler faturayı 100$ gibi bir seviyede gosterdiler.

Sonuc olarak herkes İnvisibleshield alsın kendine derim ben. Kimsenin de bası ağrımaz boylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelfender2 -- 12 Ocak 2008; 23:12:14 >

• invisileshield solusyon olayı var dimi o gavakabarcığı kalmadan yapıştırmak için baya gerekli
  • Hocam goruyorumki herkes bir haber bu konudan.

Simdi 3 adet marka var.

Invisibleshield
    Bodyguardz
    Bestskinever

Ucuncusu 8$, Kalite olarak biraz daha dusuk ama oldkca iş goruyor. Bundan da alınabilir asında. Solusyon vs yok, kutusu yok, mektup zarfıyla geliyor.
    Solusyon dediğiniz sey hafif sabunlu su en nihayetinde.

Bu bahsettiğim fiyatlar, son hersey dahil olanlar.

Diğer ikisinde kutu solusyon vs hepsi mecut. Artıları eksilerini yazdım. Bodyguardz aralarında en iyisi diyorlar, farkedilemezlik yonunden. Diğer yonden aynı gibi ikisi. Bestskinever birazdaha arka planda kalıyor ama fiyatıyla insana gülümsüyor.:)
  • ARKADAS BEN BU DAKIKA BODIGURDZ KULLANIYORUM ARKADA HIC BI PROBLEM YOK HALA

quote:

Orjinalden alıntı: mtnozn

bence invisibleshield alalım pekbi fark yok , ama ısınma problemi benim aklımı kurcalıyo, sorun yaratır mı sizce ?
  • bence almışken iyisi olsun bodyguardz yada invisibleshield... Türkiyede satılan o ön için olan abuk markaları denedim hepsi oldukça kötü.. şöle artık alıp ömürboyu kullanmak istiyorm ben
  • BodyGuardz alalım ozaman, 8 tane . Ama şu kutuyu 2 ye bölme olayını anlamadım. Şimdi sen alsan Kargolayamazmısın ? İst. birine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnozn -- 12 Ocak 2008; 23:28:50 >
  • http://www.iphonefaq.org/archives/97172

İnvisibleshield incelemesi resimleri.

Bu arada evedonus dugmesi icin invisible sihield in korumasi var sadece.

Yanız sunu soyleyim. Ben cok daha onceden alıcaktım bunu. ama bu urunlerin eksisi, yüksek fiyatı(en nihayetinde bir plastik) ve ozellikle belirli bir kullanımdan sonra kenarlar oldukca pisleniyor bilginize. Bir yerde vardı fotolar ama bulamadım simdi. Cebinizdeki iplik, pislik, kıl, tuy:) ne varsa toplanıyor kenarlarına. Bunu da hessaba katın bana kalırsa. Ole cok titiz biriyseniz size gore olmayabilir. Hatta simdi almasam mı diye dusunmeye basladım tekrar.
    Anlıyacagınız siz gaza getirdiniz beni yeniden.

Diğer kılıfları ise kafadan elemistim. Sonucta kullanım rahatlıgından odun verecek birsey kesinlikle istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelfender2 -- 12 Ocak 2008; 23:35:15 >

• baya güzel gibi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.