Şimdi Ara

ekran koruyucu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
5.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alip arkadasi ile yolluyacak veya kargolucak ...

yani siparis verilirse hemen gelir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikad -- 13 Ocak 2008; 4:09:18 >
  • Invisible Shield sadece ekranı korumuyo mu? Ekrandan ziyade madem tam bi koruma istiyoruz, bodyguardz alalım beaf
  • Invisible Shield de bodyguardz gibi heryerini koruyor.. arkadaşın bodyguardz alıp yoollarsa olabilir. kutularını atıp daha küçük bişeye koyar ve hediye paketi falan yaparsa problemsiz gelir çünkü aldığımızda toplam 280 dolar falan tutuyo oda gümrükte problem olur
  • oda oyle dedi zaten .. paketi buyuk dedi paketten cikarip yollarim dedim ... ( bodyguardz )
  • Valla durum baya karısmıs arkadaslar herkez baska bısey alalım dıyo bence buna toplu sekılde alıcak arkadasın karar vermesı gerek aksı taktırde urunler geldıgınde 10 tane koruyusu 5 tane solusyon 2 kısıden bırınde solusyon olucak dıyerlerınde olmıycak boyle bı durum olursa kabak alan arkadasın basına patlar dıye dusunuyorum bunun ıcın en sorunsuz olanını almak en mantıklısı ne gumrukte sorun cıksın nede urunlerde bı problem olsun sonuc olarak bızım ıstedıgımız sey iphone u komple kaplayan on ve arkayı koruyan yanında solusyonuda olucak tabı urun bu olduktan sonra ister invisible shiedl olsun ister bodyguarz olsun hıc farketmez
  • tabikide fark etmezde bana invisible shieldin bedava kargosu hiç güvenilir gelmiyo
  • arkdaşlar merhaba.mail geldi.çocuk çok fazla fiyat söylüyor.19.95 dolar artı 60 dolar shipping ücreti.net 79.95 dolar.ups kargo ile yollayacak.ama bana pahalı geldi.ve çocuk mailinde 20 veya 25 adet ürün gümrükte sıkıntı olabilir o yüzden ben sorumluluk kabul etmem tarzında bişeler de yazmış.valla ben soğudum arkadaşlar bu işten.bence bu çocuktan almaktan vazgeçelim.yani başka ne seçeneğimiz varsa ona bakalım.eğer sizin bi fikriniz de varsa söylerseniz sevinirim.hem fikirleriniz önemli.bana bu iş gümrükte sıkıntı yaratacak gibi geldi.siz ne dersiniz
  • bende alıyorum kaç oldu şimdi yoksa kadro doldumu?
  • arkadaslar ;

arkadas ile getittire bilirim dedim ama kimse ilgilenmedi .. hem cok istiyor alicak yer ariyorsunuz sonrada ilgilenmiyosunuz ilginc.

eger istiyorsaniz toplanalim grup yapalim ona gore kac tane olucaksa getittirelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikad -- 14 Ocak 2008; 20:56:43 >
  • Hmm bana uyar ama ne zamana gelir?Birde hangisini alcamıza karar verelim..
  • kac tane getirilcegi felan ayarlaninca hemen kargolar kargo kac gunde gelirse gelir iste ...
  • Bizim iş yine yattı sanırım
  • arkadaşlar bence hiç gerek yok zaten çizilmiyor ewet
    he illaki almak isteyen varsa deri tarzı kılıfların yanında hediye veriyorlar gittigidiyordan bulabilirsiniz.
  • Ya bu kingsim olayi gibi herkes toplanip bi karara varmiyoki ortya bise ciksin veya almak isteyen yokk
  • On cizilmiyo arka oyle bi cizilirki
  • arkadan bahsetmiyoruz ki zaten, arkası için ekrankoruyucumu kullanıyorsunuz
  • Biz arka ve on ekran koruyucu almaktan bahsediorz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Àhmet -- 14 Ocak 2008; 22:24:28 >
  • hayırlısı olsun
  • Daha hayırlı olucak bisey yok ortada malese
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.