Şimdi Ara

ekran koruyucu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
5.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi son durum nedir şimdi ?

kimler alıyor

Ben alıyorum

Bi liste yapalım
  • Kargo, işi berbat ediyo tek tek aldıkmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnozn -- 12 Ocak 2008; 23:43:32 >
  • Bende alcam ama bence İnvisibleshield alalım ikisinin arası fiyat olarak
  • bende kesin alıyorum invisibleshield veya bodyguardz farketmez ama solusyon olsun yani invisibleshield alcaksan alalım ekstradan solusyondan
  • Kelfender arkadaş vazmı geçti ne oldu anlamadım ben bu işi şimdi ,paraları arkadaşa yollasak alamıyormuyuz topluca
  • kelfender2 bir mesajı 3 kere değiştirdin helal olsun

• Hocam herkes invisibleshield almaya karar verdi sanırım. Kimse bakmamıs bugune kadar ondan beklemissiniz.:)

İnvisibleshieldleri kendiniz sitesinden alabilirsiniz. Belirttiğim fiyata. 25$ kargo ucreti yok.
    Bir organizasyona gerek kalmadı anlıyacağınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelfender2 -- 13 Ocak 2008; 0:04:11 >
  • onun kargo olayı bana yalan gibi geliyo ya daha önceden alıp gelmiş olan birini bulsak önce
  • Hocam adamlar yazmıslar nesi yalan olucak. Hepden paranoyak olduk ama. Sim kartlar getirt kılıf getirt. turbosim, kingsim mi? Hakkaten ne bu yaw.
  • invisible shield daha iyi bence diyer turlu gumruge takılırsa kım ugrasıca onunla en garantılısı olsun ben varım
  • Kargo sorunu yok , beraber almanın bi anlamı da yok heralde . Yanlışmıyım
  • bodyguardzcılar yokmu ben gelmiştim tamda bea
  • bodyguardz ın kargo sıkıntısı var sanırım . çok pahalıya geliyo . ama invisibleshield kargosuz,uygun fiyata,eve teslim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnozn -- 13 Ocak 2008; 1:16:06 >
  • 3 haftada gelir diyoki kesin o daha uzun sürer sakat bir kargo gibi
  • ee naapıcaz ozaman
  • ups lede yolluyo o baya pahalı
    usps de 3dolar mı ne diyo onuda anlamadım ben geçen gün bi kılıf aldım usps 30 dolara mı ne getirdi bunda nasıl 3 dolar oluyo
  • Ya benim kafam karisti 3 dolara turkiye ici gelmez
  • ben adamlara mail attım bakalım cevap gelsin yazarım buraya
  • arkadaslar amerikada yasiyan bi arkadasim var eger grup olarak alinacaksa ona getittire bilirim toplu halde konustum olur dedi ..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.