Şimdi Ara

ekran koruyucu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
5.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    koruyucunun bi resmini link atın...
    fiyat nedir...
    kaç adet lazım
    ben üstleneyim olayı...
    paybal her bişi var!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosmonot

arkadaşlar konuya sonradan girdim...
    koruyucunun bi resmini link atın...
    fiyat nedir...
    kaç adet lazım
    ben üstleneyim olayı...
    paybal her bişi var!!!

http://www.youtube.com/watch?v=CSijwZC9tcI&feature=related aletin ismi bodyguardz satış sitesi isehttp://www.bodyguardz.com/ fiyatı falam yazıo herşeyi..

• Hala bı gelısme yokmu arkadaslar
  • aradığınız şeywww.ebay.de burda varsa yardımcı olurum
  • http://cgi.ebay.com/Bodyguard-Protector-KIT-for-Apple-iPhone_W0QQitemZ120206879024QQihZ002QQcategoryZ152378QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
    ben bu çocukla görüştüm.ilk mailinde o ülkeye gönderemeyeceğini kendisini ve alıcı müsteriyi sıkıntıya sokmak istemediğini belirtti.bir mail daha attım fazla alıcıyız dedim 20 veya 25 tane alacaz dedim ama 2.mailime cevap yazmadı.sanırım türkiyeye yollamak istemiyor.
    ben şu bodyguardz ın resmi sitesinden almak için bi arkadaşımla görüşecem yarın.ne zamandır yoğundu konuşamadık.şimdi linki ona mail attım.yarın konuşurum onun sayesinde alabilirmiyiz öğrenicem.hemen cevap yazarım buraya.:)yılan hikayesine döndü alma işi yahu.topic tam 3 sayfa oldu.hala yol katedemedik:)
    quote:

Orjinalden alıntı: darendeli

aradığınız şeywww.ebay.de burda varsa yardımcı olurum

• quote:

Orjinalden alıntı: conjure

http://cgi.ebay.com/Bodyguard-Protector-KIT-for-Apple-iPhone_W0QQitemZ120206879024QQihZ002QQcategoryZ152378QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
    ben bu çocukla görüştüm.ilk mailinde o ülkeye gönderemeyeceğini kendisini ve alıcı müsteriyi sıkıntıya sokmak istemediğini belirtti.bir mail daha attım fazla alıcıyız dedim 20 veya 25 tane alacaz dedim ama 2.mailime cevap yazmadı.sanırım türkiyeye yollamak istemiyor.
    ben şu bodyguardz ın resmi sitesinden almak için bi arkadaşımla görüşecem yarın.ne zamandır yoğundu konuşamadık.şimdi linki ona mail attım.yarın konuşurum onun sayesinde alabilirmiyiz öğrenicem.hemen cevap yazarım buraya.:)yılan hikayesine döndü alma işi yahu.topic tam 3 sayfa oldu.hala yol katedemedik:)
    quote:

Orjinalden alıntı: darendeli

aradığınız şeywww.ebay.de burda varsa yardımcı olurum

almanyada arkadaşım var kendiside bu işlerle uğraşıyor akşam kendisi ile görüşeyim fiyat alsın satıcıdan olursa o alır bana gönderir bende sizlere gönderirim

• arkadaslar ben bodguardz kendi sitesinden turkiyeye siparis verdim ama sadee 1 tane bakali fedex le gonderiyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredi_nlo

arkadaslar ben bodguardz kendi sitesinden turkiyeye siparis verdim ama sadee 1 tane bakali fedex le gonderiyorlar

ebet biri yer biri bakar oldu.. Biz burda toplu yapalım diye ugraşıyoruz ama atı alan üsküdarı geçmiş..

@Conjure hiç yoktan resmi sitesindeki satış ülkeleri bölümüne türkiyeyi eklettik umarım altından kalkacak birilerini buluruz..

• evet arkadaslar bakalim urun yarin saat 20.00 da geliyo gorelim nasil urun sonucu bildiricem
  • www.bodyguardz.com sitesinde kargo seçeneklerinde 16 $ lık bi seçenek var.Bu nedir?Geç mi geliyo,o yüzden mi ucuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredi_nlo

evet arkadaslar bakalim urun yarin saat 20.00 da geliyo gorelim nasil urun sonucu bildiricem

2 günde elinde olabiliyomu?Bi de kargo hangisini seçtin hocam?
    Bende almak üzereyim..Yanlış bişiiler yapmiyim.
  • nasıl aldıgınız anlatında bızde alalım
  • nasıl alacaklar gidip 40$ kargo ücreti verip bitane alarak.. Madem bu kadar gözünüz kara bi sevaba girin bizede ses edin toplu alalım dimi? parasını yollardık bizde.. ama biz 3 sayfa boşuna biyerlerimizi yırtmışız paypalı olan warmı bu işlerle ugraşabilecek olan warmı diye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsummak

nasıl alacaklar gidip 40$ kargo ücreti verip bitane alarak.. Madem bu kadar gözünüz kara bi sevaba girin bizede ses edin toplu alalım dimi? parasını yollardık bizde.. ama biz 3 sayfa boşuna biyerlerimizi yırtmışız paypalı olan warmı bu işlerle ugraşabilecek olan warmı diye..

Hakkaat herkez kendine müslüman
  • meroboy gözlerinde ben bu işin altından kalkabilirim dercesine parlayan bi ışık gördüm sanki
  • Bende size katılıyorum arkadaslar yardım ıstemeye geldımı mıllet kendını parcalıyo burda ama iş baskalarına yardım etmeye gelınce kımse oralı olmuyo
  • taytaylan arkadasim ben orada ikinci kargoyu secdim
     ekran koruyucu

fedex international priority 52.46 $

ve arkadaslar bana kalsa alirdim ancak ben azerbaycanda yasiyorum babam is icin orada otelde kaliyo bende otelin adresini falan filan iste turkiyede yasasaydim vallahi herkes icin siparis verirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRML_KNN -- 9 Ocak 2008; 21:36:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsummak

meroboy gözlerinde ben bu işin altından kalkabilirim dercesine parlayan bi ışık gördüm sanki

vallaha kart ve paypal hesabım olsa hıc acımam daha once internetten alışveriş yapmışlığım var ama işte kart lazım yada paypal uyelik hiç bir bilgim yok paypal ve bu muhabet le ilgili
  • 5.sayfaya dogru yol aliyoruz.E biri cikmassa tabi
  • arkadaşlar mail geldi.çocuk gönderecek türkiyeye.detayları hallediyoruz.shipping ücretini falan.1 adedi bize ne kadara mal olacak onu öğreneceğim.mail attım.sizi bilgilendirecem.bana çocuk fiyat verdikten sonra bende size söylerim eğer uygun görürseniz alırız.ben halledicem merak etmeyin.yani ilk önce fiyatı alalım sonra kaç adet alacağımızı belirleriz.daha sonra ben alıcam arkadaş sayesinde.onun paypalı var.siz merak etmeyin yeterki cevap ve fiyat bi gelsin.bu arada fiyatı aldıktan sonra bodyguardzın sitesindede hesap yaparız hangisi uygunsa ordan alırız arkadaşlar.ama sanırım bodyguradz pahalı kaçacak.
    bu arada kusura bakmayın sabahları pek nette olamıyorum.ama elimden geldiğince çalışıyorum bu iş için.umarım hallederiz de bende mahcup olmam size karşı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.