Şimdi Ara

ekran koruyucu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
5.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu invsible ile çinden gelen diğerleri arasında gram fark yoktur arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirsiniz tek fark içinde sprey benzeri olmadıgından

yapıştırıken sabit bir yere koyup kenarlara taşmasın die ii ayarlamak ..

yoksa boluncuk vs vs kalmaz ben tümünü denedim hepsinden kullandım ..sprey olunca içindeki sıvıyı kenaradan çıkartmadan evvel üzerinde kayıyor saga sola ayarlama imkanıznı var diğerinde bi bu yok.. gidipte 35-40 ytl boşuna vermeyin alın 10 ytl ye kullanın . ki onada gerek yok ya illada istiyorum diyenlere..

bide şunu anlamama aman ince çizik oldu bilmem ne bırakın çizilsin ölmez alet içini kullanın dışını değil.. şekile bu kadar önem verip 3 sene kullanacağınıza benim gibi salla pati kullanı her türlü 2 senede eskisin emin olun aynı kafaya gelir .. temizle yok koruyucu yok bilmem ne ..

illada kullanacam derseniz hemen hemen hepsi aynı kalite emin olun..

• Son durum nedir bulamadıkmı invisible shield i
  • ya ben bu bodyguardz ı istiooom.. toplucanak bi girişsek mi ebay dan baktım ama yurtdışına gönderiyorlarmı anlayamadım.. Ya madem alcaz saglam bişi olsun ya.. conjure hocam ses yok mu adamlardan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsummak -- 5 Ocak 2008; 17:55:47 >
  • Valla biz gırısımlerde bulunmaya calısıyoruz ama sonuc basarısız sımdılık calısmalar devam edıyo
  • Huha adam karizma olunca hayır diyemiyolar heralde Orj sitesinden adamlara mail attım 20-30 kişiyi almak istiyoruz fakat online satışınızdaki listenizde ülkemiz olan Türkiye yok diye.. Nasıl bi çözüm üretebiliriz in cevabı olarak

"I will have our web programmer add Turkey to the list as soon as possible." Dedi.. Eee? Hani alkış?

tebrik hediyelerini masama bırakın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsummak -- 5 Ocak 2008; 22:24:55 >
  • bodyguardz siteye türkiyeyi eklemiş artık sitesinden sipariş verebilirz
    kargo fiyatlarıda böle

ekran koruyucu
  • şeklim war şemalim war :D ahahah
  • evet biri liste oluştursun toplucanak girelim şu olaya.. site adresiwww.bodyguardz.com
  • solisyon veriyolarmı onları olunca yoksa ayrıcamı almak gerekiyor açıklamasında solüsyonu yazmamış çünkü
  • yanlız bişi dicem.sanırım hesap yapmadınız.ben sitesinden inceledim.fiyatı 24.95 dolar.fedex kargo ile ekonomik olarak 50.08 dolara geliyor.toplamda ürün 75.03 dolara elimize ulaşıyor.yani 87 ytl gibi bir rakam çıkıyor.buda çok pahalı.bence diğer yönlerden almak daha mantıklı.benim ebayda sorduğum çocuk 2. mailime cevap yazmamış hala.onu bekliyorum.ama siz bilirsiniz bu fiyatlara almak isterseniz liste oluşturun.ben giremicem bu fiyata
  • 25 kişi toplansak kişi başına 2 dolar kargo ücreti gelir hepsi için ayrı ayrı 50 dolar vermicez heralde... ayrıca toplu alım için konuşursak ürünlerin fiyaında da bence indirim yaparlar
  • hımmm
    sanırım ben onu düşünmedim.olabilir.ne kadar fazla olursak okadar iyi olacaktır.ancak fedex le gelecek gümrük gibi bir sıkıntımız olmaz sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: runoff

25 kişi toplansak kişi başına 2 dolar kargo ücreti gelir hepsi için ayrı ayrı 50 dolar vermicez heralde... ayrıca toplu alım için konuşursak ürünlerin fiyaında da bence indirim yaparlar
  • Kac kısı alıcak ılk olarak onu belırleyelım ona göre kısı basına dusen fıyat hesaplansın cıkan rakkam cok abartılı bısey olmazsa alırız Bu arada benı alıcılar lıstesıne ekleyın
  • arkadaşlar almaya karar verirseniz bnde almak istiyorum liste yaparsanız beni de ekleyin listeye
  • Simdi siteye baktımda burda paket ıcındekı her urune ayrı ayrı fıyat vermıs solüsyon ıcın bez ıcın ayrı ayrı fıyat vermıs onlaradamı para verıcez
  • valla istanbuldakiler icin diyorum.ikea nin orda mediamrkt orda apple var.orda jelatin kilif ne ararsaniz var orjinal kaliteli
  • toplu şekilde alınırsa bende varım sayıyı biranönce belirleyelim adamlarla pazarlıkta yapalım belki düşerler biraz liste fiyatlarından
  • quote:

Orjinalden alıntı: runoff

toplu şekilde alınırsa bende varım sayıyı biranönce belirleyelim adamlarla pazarlıkta yapalım belki düşerler biraz liste fiyatlarından

Önce bi liste yaparsak ben adama gene mail atıp indirim olma olasılıgını sorabilirim.. Bu arada solüsyon paket iceriginde war biri sormustu onu da mı almamız lazım diye.. Assada paket icerigini yazıyorum..

Includes

* 2 Complete Apple iPhone BodyGuardz Protectors (covers everything including screen)
    * BodyGuardz Application Solution
    * Squeegee Card
    * Application Instructions
  • liste yapmaya baslayalım ozaman ben kesın alıcıyım .
  • alınacak olursa benide kesin alıcılar arasına yazın...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.