Şimdi Ara

Ekran Parlaklığı Değişmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
4
Favori
214.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skidproof

Sorun intelin son güncellemesinden kaynaklı işlemciye entegre olan ekran kartı sürücüsünü seçin önceki sürücüye geri dön derseniz sorununuz çözülecektir diye umuyorum.

Eski surume devam edin bence de suan icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bilgisayar samsung np-nf210 a03tr. Aynı sorunu ben de yaşadım.Var olan ekran kartını sildim. Yerinewww.samsung/us (Amerika'nın sitesi) den yenisini yükledim.Demek ki uyum sorunu varmış. Sorun bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperemre1

Sorunu çözdüm windows ile gelen son driverde problem

Denetim masası > Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları > Ekran kartına sağ tık > Özellikler > Sürücü > Sürücüye geri dön

Test edildi onaylandı

Çok Teşekkürler Denedim Oldu

• Benim Toshiba'da ekran parlaklığı değişmiyordu, servise gönderdim, ekran arızalı değişim yapıldı deniyor.
  • Oğulcanxy O kullanıcısına yanıt
    Ekran Kartının son sürücülerini yükleyin.
    Başlat > Çalıştır > yolunu izleyin regedit yazın ve enter'a bas.
    Kayıt Defteri editöründe aşağıdaki yolu izleyerek FeatureTestControl değerini 0000f048 olarak değiştir.
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0000]
    "FeatureTestControl"=dword:0000f048
    veya
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0001]
    "FeatureTestControl"=dword:0000f048
    Bilgisayarını yeniden başlat.

Ekran Kartının son sürücülerini yüklemek için
    Denetim Masası > Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları > Ekran Kartına sağ tık > Özellikler > Sürücü > Sürücü Güncelleştir...
    Görüntü Bağdaştırıcılarındaki bütün ekran kartlarının son sürücülerini yükle.

Denenmiştir...
    Benim tarafımdan
    İşe Yaradı
     Ekran Parlaklığı Değişmiyor

• Bende de lenovo z500 var aynı sorun yine bende de var bilgisayar ekran parlaklığı tamken arttırma tuşuna bastığımda sıfırlanıyor yine aç kapa yapıyorum lenovo yazısını görünce ekran parlaklığını çoğaltmak bile bazen çözüm olmuyor intel in son güncellemesinden sonra olan oldu inşallah bu durumu erken farkedip düzeltirler yoksa herkes eski sürüme devam edecek şuradaki siteden eski sürümü yükleyebilirsinizhttp://support.lenovo.c...il.page?&DocID=DS032587 en yukarıda ki All yazan yeri Display And Video Graphics i seçiyoruz aşağıdaki All yazan yeride bilgisayarımızda hangi sürüm yüklüyse onu seçiyoruz ve onaylıyoruz (bunu net iyi bilmeniz gerekmektedir) intel 32 bit ve 64 bit olmak üzere iki tane vardır birisini seçip indiriyorsunuz ve kuruyorsunuz bakın sadece kurmanız gerekmektedir ekran kendiliğinden olacaktır kurarken ekran birden açılıyor bende oldu inşallah sizde de olur

• quote:

Orijinalden alıntı: alperemre1

Sorunu çözdüm windows ile gelen son driverde problem

Denetim masası > Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları > Ekran kartına sağ tık > Özellikler > Sürücü > Sürücüye geri dön

Test edildi onaylandı

çok teşekkürler kardeş. sağol var ol :D makbule geçti
  • lenovo z500 için kesin çözüm driver güncelleme

download.lenovo.com
    404 - File or directory not found.
    http://download.lenovo.com/consumer/...s/1hvh14w8.exe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rety

tecrübeden bende ufak bişey yazayım driver falan yüklemeye gerek kalmadan aygıt yöneticisinden > görüntü bağdaştırıcılarını genişletin > bağdaştırıcıya sağ tıklayıp devre dışı bırakın ve tekrar etkinleştirin sorun düzelir.

kullandığım grafik birimini devre dışı bırakınca sağlam 3,5 attım. sonra ağ ile güvenli modda girip düzelttim de bu fikir aklıma gelene kadar efsane korktum :D
  • Bu mevzu nerden çıktı yahu
  • ben laptopa yeni format attım recovery falan yapmadım ekran kartı ve intel driverlarını kurdum

fn tuşu kombinasyonu çalışmadığı gibi hani pil göstergesi var oraya tıklayınca güç seçenekleri-ekran parlaklığını ayarla işte orası da çalışmıyor
  • Çok değerli arkadaşlar aynı sorun bende de mevcut windows 8 den 8.1'e güncelledim ve ekran parlaklığı değişmez oldu sürücüler güncel. Araştırmadığım yer kalmadı ama donanımhaber'e güveniyorum bilgili arkadaşlar mutlaka çözecektir.
  • Lenovo z500un Ekran parlakligini düşürdum tekrar arttirmaya calisinca ekran parlakligi degismiyor neden acaba? Yukseliyor gibi gorunuyor ama ekranda degisim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: evansece

Lenovo z500un Ekran parlakligini düşürdum tekrar arttirmaya calisinca ekran parlakligi degismiyor neden acaba? Yukseliyor gibi gorunuyor ama ekranda degisim yok

Aynı sorun bende de oldu :/
  • yugocu kullanıcısına yanıt
    Duzeltebildiniz mi bende hala ayni :(

• quote:

Orijinalden alıntı: evansece

Duzeltebildiniz mi bende hala ayni :(

Aynen düzeltebildim yazıyorum, Aygıt yöneticisine girdim Intel(R) HD Graphics 4000 kaldırdım daha sonra driver pack solution programı ile eksik driverlardan ekran kartı driver'ını kurdum sonra ekran gitti geldi düzelmiş ekran parladı ya :D ama sende o program yok ise driveri internetten indir kur istersen belki yine düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofi_life

intelin ekran kartı güncellemesini yüklemiştim. intel ekran kartında sürücüye geri dön dedikten sonra düzeldi.

Allah hepinizden razı olsun güzel bilgisayarımın parlaklığına kavuştum ya Allah tuttuğunuzu altın etsin ( hepsini değil )
  • tekrar etkinleştirin
  • Aynı sorun bende de oluşmuştu. Şöyle çözdüm:

Bilgisayara sağ tık > Aygıt > Aygıt Yöneticisi > Görüntü bağdaştırıcılarının altında çıkan sürücü ismine sağ tıklayıp sürücüyü güncelledim.
    Laptopı yeniden başlatınca sorun çözüldü.
  • bunuda deneyebilirsiniz;

denetim masası > donanım ses> görüntü > soldaki menüden rengi ayarlaya tıklarsanız ekran renk ayar sihirbazı açılır, herhangi bir değişiklik yapmadan sadece ileriye tıklayın

aynı yeri; denetim masası görünümünü değiştirip, resimdeki renk yönetimine tıkladıktan sonra, 2 ile işaretlenmiş yere tıklarsanız ekran renk ayar sihirbazı açılır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.