Şimdi Ara

Ekran SIcaklığı Normalmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze Merhaba Arkadaşlar Ben Foruma Yeni Üye Oldum Konuyu Yanlış Yere Açmamışımdır İnşallah Neyse Olaya Gelelim Benim Bilgisayarımın Özelikleri=RAM: 4 GB

İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30GHz Ekran Kartı:Ati Radeon Hd 6350

Şimdi Burda Gördüğünüz Gibi İşlemci Ve Ram Oyun İçin Yeterli Yani Remi İlerde Bi 4 GB Daha Taktırıp 8 Gb Yapabilirim Ama İşlemci Yeterli Fark Etiğiniz Gibi Bi Ekran Kartı

Aşırı Vasat Bu Kart 64 Bit Ve Gerçekten Hiç Oyun Oynanmıyodu Bende Ekran Kartımı Değiştirdim Ve Ati Radeon Hd 6850 GDDR 5 256 Bit 1 Gb Aldım Ama Oyuna

Girdiğimde Hemen Ekran Kapanıyodu Sonra Pc Kapanıyodu Veya Hemen Direk Pc Kapanıyodu Bende Kartı Aldığım Yere Götürdüm Ve Anladık ki Güç Kaynağı Yetersiz

İçindeki Güç Kaynağı 230 Wat Ve Yetmedi Şimdi Güç Kaynağım Yetmediği İçin Oyun Açmıyorum Güç Kaynağı Alıcam Ama Size Bi Kaç Şey Sormam Lazım Kartımın

Sıcaklığı Sistem Boştayken 55-57-60 Hatta 70 Ve Üstüne Kadar Çıkabiliyo Şuan Sıcaklığı 57 C Bu Kartın Bu Sıcaklığı Normalmi Sistem Boşdayken Sıcaklığı Böyleyse Oyunda

Kaça Çıkar Ha Bide Unutmadan Bu Kartı İlk Aldığımda Bi Kaç Oyun Açtım Full Grafikte Zorlanmadan Açtı Ama Oyun Açıkken Sıcaklığa Baktım 100-106 C İdi Ve Sıcaklık

Artıkca Oyun Kasıyodu Sonra Ekranda Çizgiler Çıkıyodu Ve Pc Kapanıyodu Pc yi Alıp Kartı Aldığım Yere Gittim Ve Neden Bu Kadar Isınıyo Dedim Oda Kasan Çok Küçük

Kart İçerde Boğluyo Dedi Gerçektende Kart Önceki Kartıma Göre Çok Büyüktü Ve İçereye Zor Sığmıştı Kartın her Tarafı Doluydu Sıkışık Olmuştu Biraz Adam Kasayı

Değiştir Daha Büyük Bi Kasa All Dedi Bende Daha Büyük Bi Kasa Aldım Şimdi İçindeki Parrçalar Çok Ferah Oldu Yer Bile Arttı Sonra Kasayı Eve Getirdim Ve Oyuna

Girince Ekran Yine Kapandı Bende Yine Götürdüm Kasayı Ekran Kartının Isınma Problemi Vardır Diye Tüm Parçaları Dışarı Çıkartıp Dışarda Test Ettik Pc Yi Açtık Ve Oyuna

Girdik Ana Kart Ekran Kartı Falan Dışardaydı Ve Buz Gibiydi Ama Oyuna Girergirmez Yine Pc Kapandı Bizde Anladıkki Iscaklıktan Değil Güç Kaynağı Yetersiz Zaten Daha

Büyük Bi Kasa Almıştım Şimdi Yeni Aldığım Büyük Kasayaya Taktık Parçaları Geri Dediğim Gibi İçi Çok Geniş Ve Ferah Şuan Sıkışıklık Falan Yok Ama Güç Kaynağı

Almadım Henüz O Yüzden Yeni Kasamda Sıcaklığı Test Edemedim Şuan Yeni Kasamı Kullanıyorum Ve Sıcaklık 59 C Olmuş Güç Kaynağı Yetersiz Olduğu İçin Oyunda Test

Edemedim Sıcaklığı Sizce Sistem Boştayken Bu Karta 55-57-59 C Sıcaklık Normalmi Oyunda Kaça Çıkar Bu Sıcaklık Bu Kartı Daha Önce Kullanan Varsa Söylesin Bu

Kartın Normal Sıcaklığı Ne Olmalı Bide Eski Kartı Değiştirip Bu Kartı Takınca 230 Wat Güç Kaynağı Yetmedi Şimdi Kaç Wat Güç Kaynağı Alıyım Bide Dediğim Gibi Sıcaklığı

Normalmi Cevaplarsanız Sevinirim Kart İkinci El Aldım Ama Temiz Az Kulanılmış Kutusu Falan Her Şey Bende Tertemiz Zaten Tanıdığımdan Aldım....

• Az önce normal internette dolaşırken kapandı oyun falan açık değildi bunlar güç kaynağı yetersiz onun belirtisi demi arkadaşlar hemen bi güç kaynağı almam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş yanlış okumadım dimi 230W power la 6850 mi calistiriyorsun eğer öyleyse kartın patlamadığına dua et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenaqe -- 8 Nisan 2015; 16:26:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılarınızı yazarken düzgün yazarsanız güzel olur, okurken inanınki devrik, bitmemiş cümlerlerden bir acayip oldum

Neyse, ekran kartı da sıcaklık açısından sıkıntılı boşta 40-45 olmalı. Maksimum 50.... kartınıza-kasanızın havalandırmasına-ortam sıcaklığına da bakar.

Kasanızın yan kapağını açarak deneyin.

Ekran kartınızı aldığınız yere götürüüp, termal macunu değişimi isteyin.

AYRICA güç kaynağı olarak da EN AZ 350 watt continiues, 400 watt Peak PSU lazım....

Everest, bross, red rock, xilence, feel ... gibi markalarda UZAK durun.

seasonic, tagan, gigabyte, asus, aopen, fsp, highpower, zalman, xigmatek (tauron serisi gibi),LC power, Enermax (bazı ürünleri), Coolermaster alınabilir markalar.

Orta kalite olarak; thermaltake, High power (kasa içinden çıkan), Aerocool (bazı modelleri), Xigmatek (kasa içinden çıkanları), Coolermaster (kasa içinden çıkanlar) da alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 20 Mayıs 2015; 16:26:02 >

• Ekran kartı sıcaklığından önce güç kaynağı değiştirin dua edinki 230w güç kaynağınızın koruma özelliği varmışki, pc kapanıyor yoksa sistemi yakardınız, amd radeon hd 6850 sitesinde sistem gereksinimi 500w güç kaynağı yazıyor. Ekran kartı ne kadar güç

tüketiyor onu bilmiyorum ama en yakın zamanda güç kaynağını değiştirmeniz lazım, 10 gün önce ben şu ürünü aldımhttp://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-smartpower-80plus-bronze-650w-guc-kaynagi.html

çok memnunum ve kulağını fana dayarsanız bile fanının sesini zor duyuyorsunuz, tavsiye ederim bunu ileriye dönük bir güç kaynağı olarak aldım, yeni parçalar aldığınızda kolaylıkla kaldırabilecek düzeyde...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemcim normalmi anlayamadım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.