Şimdi Ara

Ekrana görüntü gelmio !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi pc im wardı . 7 ay önce bozuldu fifa 07 oynarken ekranda bi yazı çıktı ( ne çıktığını hatırlamıyorum ) pc kapandı. tekrar açtığımda ekrana görüntü gelmio. RAM ve ekran kartında bi sorun yok. 1 yıl boyunca sorunsuz kullanmıştım .bugün kasası gözüme çarptı boşa gitsin istemiorum pc nin.

SİSTEM:

AMD Sempron 2.6
    Gıgabyte K8VM800M anakrt
    2 GB Kingston ddr400 ram
    Abit 9200se 128 mb
    ayrı bi ekran kartım war onuda deniyorum oda oluyo başka ram taktım oda olmadı

Sizce Sorun nerde ?

• Fifadan olduğunu sanmıyorum ekrana görüntü gelmemesi nasıl oluyor pc nin güç düğmesi çalışıyor mu bunları yazarsan yardımcı olabiliriz.

Not:İmlaya dikkat et arkadaşım kimi yerleri anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Börtü

Fifadan olduğunu sanmıyorum ekrana görüntü gelmemesi nasıl oluyor pc nin güç düğmesi çalışıyor mu bunları yazarsan yardımcı olabiliriz.

Not:İmlaya dikkat et arkadaşım kimi yerleri anlamadım.

Ben zaten fifadan demiyorum . fifa oynarken kapandı. bilgisayar açılıyo işlemci ısınıyo fakat ekran simsiyah. güç düğmesi de açık bilgisayarın.
  • ekran kartını bi değiştirin büyük ihtimal ekran kartı
  • Anakart olduğundan emin olabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH.Ready

ekran kartını bi değiştirin büyük ihtimal ekran kartı

Kendi ekran kartını çıkarttım başka çalışan i ekran kartı taktım ondada olmadı en son çare onboard ekran kartına taktım o bile olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut_tds

Anakart olduğundan emin olabilirsin.

Bencede anakart veya işlemciden çünkü diğer parçaları başka parçalarla değiştirip denedim fakat işlemci ve anakrtı değiştiremedim. Ama işlemcinin ısınması da onun çalıştığına dair bi işaret.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitore görüntü gelmiyor
    9 yıl önce açıldı
    Görüntü Gelmiyor.
    13 yıl önce açıldı
    2. Ekrana görüntü gelmiyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hard diskine bi bak bozulmus olabilir yada ram yada ekran kartından kaynaklanıo bu sorunlar ama sen ram de ve ekran kartında bişy yok diosun ozamn büyük ihtimalle hard diskde sorun bi bak sitersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: donanımcıkız

hard diskine bi bak bozulmus olabilir yada ram yada ekran kartından kaynaklanıo bu sorunlar ama sen ram de ve ekran kartında bişy yok diosun ozamn büyük ihtimalle hard diskde sorun bi bak sitersen

İnanmıcaksınız ama onuda denedim (harddisk i ) ondanda degil. Sadece başka işlemci ve anakartı deneyemiyorum. çünkü elimde yok.
  • temin etmekten baska şansın yok kardeşim:d kolay gelsin sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut_tds

Anakart olduğundan emin olabilirsin.

+1000
  • Bencede anakart hepsini değiştirip denemişsin nerdeyse.
  • Peki 754 soket athlon x2 destekleyen anakrt nerden bulabilirm?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.