Şimdi Ara

Ekrana Görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, Msi b350m gaming pro anakartıma ryzen 7 2700x işlemci ve gtx1660 super ekran kartını taktım.Ama ekrana hiç görüntü gelmiyor. Yardım ederseniz sevinirim.

• Tüm montaj ve güç girişleri doğru yapıldı mı hocam? Anakartın kendi görüntü çıkışından görüntü alabiliyor musun?
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Güç girişleri doğru, anakartın görüntü çıkışından da görüntü alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMTG

Güç girişleri doğru, anakartın görüntü çıkışından da görüntü alamadım.
    İşlemci doğru takıldı mı?
  • ekran kartını çıkart. anakart üzerindeki porta monitörünü tak görüntü geliyormu gelmiyor mu kontrol et.

görüntü geliyor ise ekran kartın tam oturmamışl olanbilir yada extra güç girişlerini takmamışta olabilriisn.

herşey doğru ise ekran kartı ile monitörü doğru aparat ile bağlamıyor olabilirisn.
  • hocam anakart uzerinden zaten goruntu alamaması normal değil mi? r7 2700x'de integrated graphics yok
  • İşlemci doğru takıldı.Arkadaşın dediği gibi işlemcinin dahili grafiği yok.ekran kartının bağlantılarını yaptım fanları çalışıyor.işlemcinin fanlarıda çalışıyor.Görüntü için de hdmi kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMTG -- 17 Ocak 2020; 22:24:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü Gelmiyor.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben husrana komsuyum

hocam anakart uzerinden zaten goruntu alamaması normal değil mi? r7 2700x'de integrated graphics yok
    Gözümden kaçmış hocam, uyardığın için teşekkür ederim.

Hocam anakartın 8 pin güç kablosu takılı mı?
    Evet bağlı.

Ekrana Görüntü gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMTG -- 17 Ocak 2020; 22:55:8 >
  • Güç kaynağınız nedir hocam? Ayrıca çalışan sisteme yeni bileşenler mi taktınız yoksa sistem komple yeni mi? Ve taktığınız bileşenler sıfır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 17 Ocak 2020; 23:16:43 >
  • Hocam güç kayanğım bu High Power 500W 80+ Bronze.Sistem tamamen yeni bileşenlerin hepsi sıfır ama anakart 2018 yılının son ayında alındı o ara sistemi alamadım bu zamana kadar bekledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMTG -- 17 Ocak 2020; 23:21:50 >
  • quote:

Hocam güç kayanğım bu High Power 500W 80+ Bronze.Sistem tamamen yeni bileşenlerin hepsi sıfır ama anakart 2018 yılının son ayında alındı o ara sistemi alamadım bu zamana kadar bekledi.
    Monitöre sinyal geliyor mu hocam, yoksa sinyal dahi yok mu? Yani uyku modundan normal moda geçiyor ama ekran siyah mı, yoksa hep uyku modunda mı monitör?
    Sinyal yok yazıyor sonra hep uyku moduna geçiyor.
  • quote:

Sinyal yok yazıyor sonra hep uyku moduna geçiyor.
    Ekran kartının farklı çıkışlarını denediniz mi hocam? Ya da farklı bir kablo ile?
    Evet farklı kablolar ile denedim.
  • quote:

Evet farklı kablolar ile denedim.
    Hocam son çare olarak aklıma gelen: tüm parçaları söküp, yeniden montajlamak. Herhangi bir yerde hata varsa ortaya çıkar böylelikle.
    tr.msi.com
    Destek: B350M GAMING PRO | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye
    https://tr.msi.com/Motherboard/support/B350M-GAMING-PRO#support-vga
    Anakartın sitesinde ekran kartını göremedim sebebi o olabilir mi?

• quote:

https://tr.msi.com/Motherboard/support/B350M-GAMING-PRO#support-vga Anakartın sitesinde ekran kartını göremedim sebebi o olabilir mi?
    1660 listede var hocam? Bu devirde ekran kartı desteklemeyen anakart kaldıysa artık...
    Peki artık tekrar söküp takarım parçaları.İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Peki artık tekrar söküp takarım parçaları.İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.
    Haber verirsin hocam...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.