Bildirim
Ekrana Görüntü gelmiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tüm montaj ve güç girişleri doğru yapıldı mı hocam? Anakartın kendi görüntü çıkışından görüntü alabiliyor musun? -
Güç girişleri doğru, anakartın görüntü çıkışından da görüntü alamadım. -
İşlemci doğru takıldı mı?quote:
Orijinalden alıntı: IMTG
Güç girişleri doğru, anakartın görüntü çıkışından da görüntü alamadım. -
ekran kartını çıkart. anakart üzerindeki porta monitörünü tak görüntü geliyormu gelmiyor mu kontrol et.
görüntü geliyor ise ekran kartın tam oturmamışl olanbilir yada extra güç girişlerini takmamışta olabilriisn.
herşey doğru ise ekran kartı ile monitörü doğru aparat ile bağlamıyor olabilirisn. -
hocam anakart uzerinden zaten goruntu alamaması normal değil mi? r7 2700x'de integrated graphics yok -
İşlemci doğru takıldı.Arkadaşın dediği gibi işlemcinin dahili grafiği yok.ekran kartının bağlantılarını yaptım fanları çalışıyor.işlemcinin fanlarıda çalışıyor.Görüntü için de hdmi kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMTG -- 17 Ocak 2020; 22:24:23 > -
Gözümden kaçmış hocam, uyardığın için teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: ben husrana komsuyum
hocam anakart uzerinden zaten goruntu alamaması normal değil mi? r7 2700x'de integrated graphics yok
Hocam anakartın 8 pin güç kablosu takılı mı? -
-
Güç kaynağınız nedir hocam? Ayrıca çalışan sisteme yeni bileşenler mi taktınız yoksa sistem komple yeni mi? Ve taktığınız bileşenler sıfır mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 17 Ocak 2020; 23:16:43 > -
Hocam güç kayanğım bu High Power 500W 80+ Bronze.Sistem tamamen yeni bileşenlerin hepsi sıfır ama anakart 2018 yılının son ayında alındı o ara sistemi alamadım bu zamana kadar bekledi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMTG -- 17 Ocak 2020; 23:21:50 > -
Monitöre sinyal geliyor mu hocam, yoksa sinyal dahi yok mu? Yani uyku modundan normal moda geçiyor ama ekran siyah mı, yoksa hep uyku modunda mı monitör?quote:
Hocam güç kayanğım bu High Power 500W 80+ Bronze.Sistem tamamen yeni bileşenlerin hepsi sıfır ama anakart 2018 yılının son ayında alındı o ara sistemi alamadım bu zamana kadar bekledi. -
Sinyal yok yazıyor sonra hep uyku moduna geçiyor. -
Ekran kartının farklı çıkışlarını denediniz mi hocam? Ya da farklı bir kablo ile?quote:
Sinyal yok yazıyor sonra hep uyku moduna geçiyor. -
Evet farklı kablolar ile denedim. -
Hocam son çare olarak aklıma gelen: tüm parçaları söküp, yeniden montajlamak. Herhangi bir yerde hata varsa ortaya çıkar böylelikle.quote:
Evet farklı kablolar ile denedim. -
Anakartın sitesinde ekran kartını göremedim sebebi o olabilir mi?tr.msi.comDestek: B350M GAMING PRO | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiyehttps://tr.msi.com/Motherboard/support/B350M-GAMING-PRO#support-vga
-
1660 listede var hocam? Bu devirde ekran kartı desteklemeyen anakart kaldıysa artık...quote:
https://tr.msi.com/Motherboard/support/B350M-GAMING-PRO#support-vga Anakartın sitesinde ekran kartını göremedim sebebi o olabilir mi? -
Peki artık tekrar söküp takarım parçaları.İlgilendiğin için çok teşekkür ederim. -
Haber verirsin hocam...quote:
Peki artık tekrar söküp takarım parçaları.İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.
Benzer içerikler
- twitter harf arama geçmişi silme
- epson atık mürekkep pedi resetleme key anahtarı
- appdata temizleme
- ntfs mi fat32 mi
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- udf nedir
- gigabyte bios tuşu
- silinen dosyaları geri getirme
- root nasıl kaldırılır
- komut istemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X