Şimdi Ara

Ekranda Çıkan Bir Sürü Yatay Çizgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Bugün bilgisayarımı açtım ve açtıktan 15 Dakika sonra yatay bir sürü çizgi çıkıp ardından 3-4 saniye sonra bilgisayar yeniden başlayıp milyonlarca çizgi ile doldu. Ne yapsam da Düzeltemedim. Başına Böyle Bir Şey Gelen Oldu Mu ? Acil yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugursay05 -- 15 Temmuz 2014; 14:56:56 >

• Ekran kartın harici mi anakarta yapışıkmı, ''3-4 saniye sonra bilgisayar yeniden başlayıp milyonlarca çizgi ile doldu'' demişsin demekki işletim sistemini de etkilemiş, başka bir ekran kartı dene ekran kartın arızalı gözüküyor, sonucu bildir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkuterhk

Ekran kartın harici mi anakarta yapışıkmı, ''3-4 saniye sonra bilgisayar yeniden başlayıp milyonlarca çizgi ile doldu'' demişsin demekki işletim sistemini de etkilemiş, başka bir ekran kartı dene ekran kartın arızalı gözüküyor, sonucu bildir..

Ekran kartı harici mi değil mi bilmiyorum nasıl anlayabilirim? Bu arada İşletim Sistemi Windows 7 UltimateEkran kartı harici mi değil mi bilmiyorum nasıl anlayabilirim? Bu arada İşletim Sistemi Windows 7 Ultimate
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.