Şimdi Ara

Ekranda Çıkan Küçük Çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce BF4 kurdum ve yarım saat kadar ultra ayarda oynadıktan sonra ekranda birden çizgiler çıktı, daha sonra kapattım ve dün açtığımda yine aynı çizgiler çıktı. Ekran rengini 16 bite düşürdüğümde kayboldu ama bu seferde açtığım uygulamalarda çizgiler çıkmaya başladı. 32 bitte iken masa üstü açıkken bile çizgiler çıkıyordu. Daha sonra format attım bu sefer 32 bitte de masa üstünde normaldi ama uygulama açtığımda film,chrome vs yine çizgiler çıktı. Ekran kartını mı yaktım acaba? Pc'yi toplayalı 6 ay olmadı bile ekran kartım Zotac Gtx 760 ampi edition.Pc tv'ye bağlı.

• Yok mudur bir çözümü olan? Ekran kartının driverini güncelledim neredeyse herşeyi denedim bildiğim ama hala aynı, bilgisayarın açılış ekranı ve windows açılış ekranında hiçbir problem yok bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CukAdam

Yok mudur bir çözümü olan? Ekran kartının driverini güncelledim neredeyse herşeyi denedim bildiğim ama hala aynı, bilgisayarın açılış ekranı ve windows açılış ekranında hiçbir problem yok bu arada.

Zamanla oda olacaktır. Onboard'dan görüntü aldığınızda böyle bir sorununuz yok ise sorun Ekran Kartında. Dediğiniz gibi 6 aylık parçalar ise garanti süresi devam ediyordur. Sorun daha fazla büyümeden gönderin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JB.Burak

quote:

Yok mudur bir çözümü olan? Ekran kartının driverini güncelledim neredeyse herşeyi denedim bildiğim ama hala aynı, bilgisayarın açılış ekranı ve windows açılış ekranında hiçbir problem yok bu arada.

Zamanla oda olacaktır. Onboard'dan görüntü aldığınızda böyle bir sorununuz yok ise sorun Ekran Kartında. Dediğiniz gibi 6 aylık parçalar ise garanti süresi devam ediyordur. Sorun daha fazla büyümeden gönderin derim.

Alıntıları Göster
    quote:

JB.Burak

quote:

CukAdam

Haklısın fakat görüntüyü ekran kartından aldığında da masaüstü görüntüsünde herhangi bir sorun olmuyor. İlk resimde de göründüğü gibi sadece nvidia menusunde çıkıyor çizgiler. En kesin çözüm garantiye yollamak sanırım umarım bir sıkıntı çıkarmazlar kullanıcı hatası diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CukAdam -- 5 Nisan 2014; 11:57:53 >

• quote:

quote:

JB.Burak

quote:

CukAdam

Haklısın fakat görüntüyü ekran kartından aldığında da masaüstü görüntüsünde herhangi bir sorun olmuyor. İlk resimde de göründüğü gibi sadece nvidia menusunde çıkıyor çizgiler. En kesin çözüm garantiye yollamak sanırım umarım bir sıkıntı çıkarmazlar kullanıcı hatası diye.

Şöyle ki; masaüstünde oluşmayan çizgiler sadece açılan pencerelerde oluşabiliyor. Aynı sorun geçen hafta başıma geldi. Eski ekran kartımı çalıştığım şirkette bulunan bilgisayarıma taktım ve 2 gün sonra garip çizgiler, semboller falan çıkmaya başladı. Masaüstünde iken hiç bir sorun yokken Chrome'u açtığım zaman monitörüm çıldırmış gibi duruyordu. Sonra kapatınca Yenile dedikten sonra düzeliyordu. Öyle kullanmaya devam ettim ondan 1 gün sonra ise bilgisayarı ilk açtığım andan beri çıkmaya başladı. Bende kaldırıp çöpe atmak zorunda kaldım.

Umarım sizin sorununuz bu şekilde büyümez. İyi günler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.