Şimdi Ara

Ekranda Çizgi ve Küçük Noktacıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bir Toshiba M30 Laptop kullanıcısıyım.Bilgisayarımın Bios,ekran kartı gibi sürücüleri güncel, fakat yeni bir yükleme yapmamama rağmen PC'mde görüntüleme sorunları çekiyorum.Bilgisayar da özellikle yazı karakterlerinde pürüzlenmeler oluşuyor.Kimi zaman desktopta çizgiler oluşuyor.Bu problem yeni bir program yüklemeden ortaya çıktı.Oyunlara girdiğimde ise 1dk falan sorunsuz çalışıyor ve anında görüntü donuyor.(Görev yöneticisine erişebiliyorum ve program kapatılabiliyor).Sorunu gidermek için donanım ivmesini düşük seviyeye aldım,son güncellemeleri indirdim vs... Bilgisayarımda uzun süredir Fandan yüksek ses geliyor hatanın bununla alakalı olabileceğini de düşünüyorum.MS-DOS ve ya ekran kartı sürücüleri devre dışıyken bu sorunlar oluşmuyor. Bilgisayarım ortalama 51 C sıcaklıkta çalışıyor(sensor öyle diyor).Ekran görüntüsü de koydum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler:
    http://img519.imageshack.us/my.php?image=donanhc1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eselooo -- 10 Temmuz 2008; 12:19:45 >

• Çözünürlüğü değiştirmeyi denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 10 Temmuz 2008; 12:25:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AttilaTheHun

Çözünürlüğü değiştirmeyi denediniz mi?

evet yüksek çözünürlükte daha az hata alıyorum.
  • Sistem dili vs..herşey Türkçe değil mi?
  • Muhtemelen ekran kartınızla ilgili bir problem vardır.Nedeni aşırı ısınma olabilir.
  • Eğer sistem dili Türkçe ise yazı tiplerinde bir sorun olabilir diye düşünüyorum. Arial, Times, Times New Roman ve Lucida Grande fontlarını indirin. X:\Windows\Font un içine yapıştırın.Soru sorarsa evet deyin. + firefox cache nizi temizleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 10 Temmuz 2008; 12:49:46 >
  • öneriler ve tespitler için teşekkürler fontları yeniden yükledim ve evet dil Türkçe ama sorun devam ediyor.Artık teknik servise başvuracağım yine de size bir danışayım demiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Büyük ihtimallle ekran kartın ısındığı için sorunlarla karsılasıyosun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.