Şimdi Ara

ekranda çizgiler çıkıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekran kartım ati hd4850 geçen haftaya kadar birşeyi yoktu fakat şimdi. ekranda beyaz beyaz çizgiler çıkıyo. ısınıyo kısa süre içerisinde vede ekran bazen simsiyah oluyo ama hala alttan müzik sesleri geliyo.yardım ederseniz çok sevinirim

• Merhabalar

• Ekran kartınızın sıcaklık değerlerini kontrol edin. Aşırı ısınma olup olmadığını gözlemlemeniz iyi olacaktır.
    • Kasa içeriğinde hava akışını engelleyebilecek kablo yığınları gibi bir durum varsa bu durumdan kurtulmaya çalışın. Derli toplu bir kasa hava akımını rahatlatacaktır.
    • Uzun zamandır yapmadıysanız bir temizlik yapın. Kasanızın içerisinde ve bileşenlerinizin üzerinde birikmiş tozlar varsa onları temizleyin.
    • Çok absürt bir durumdaysanız (ekran kartınızın garantisi bitmiş, yeni ekran kartı alma planınız yok gibi) mevcut kartınızın soğutucusunu değiştirmeyi ya da ısıl iletim macununu yenilemeyi düşünebilirsiniz (tecrübesiz iseniz imkân dahilindeyse tecrübeli birine yaptırmanızda fayda vardır.
    • Sürücü güncellemesi yaptıysanız bir öncekine geri dönmeyi deneyiniz.
    Yine bir çözüm bulamazsanız buradan tekrar iletirsiniz bizlere. Farklı öneriler de gelecektir (kanımca).

• muhtemelen ekran kartının chip soğuk lehim yakınlarda bir tamirci var ise kartı bga makinasında ısıttır düzelir ısıtırken krem flux kullansınlar sıvı flux değil ha bu arada frına koyma yöntemini denemeyin condansatörler patlar
  • Bende bu yaz böyle bir sorunla karşılaşmıştım.Fakat benimki farklıydı küçük küçük yeşil çizgiler oluşuyodu ekranda ayrıca seninki gibide hemen ısınıyodu.Bilgisayarı açtığımda birşey olmuyordu aradan 10-15 dakika geçince oluşuyordu o çizgiler.Bilgisayarcıya götürdüm.Ekran kartı arızalanmış tamir edilemez dedi.Yeni ekran kartı aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @F1 Alonso, ramleri gitmis ekran kartının. Bendede küçük yeesil kareler oluyordu.

@yunusmikelaj, ramleri gitmiş ekran kartının geçmiş olsun. Ama belki yzzilimsaldir. Format atmayı dene. Olmazsa firinlama işlemini yap nasıl olsa bi kaybın yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda çıkan yeşil çizgi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.