Yatay olarak arasıra oluşan pembe çizgiler.Neden oluyor acaba? 1 dakika fln sürüyor sonra kayboluyor.Masaüstünde görünmüyor ama internet sayfaları açıksa oralarda,araç çubuklarının üzerinde veya bir klasör açıksa üzerinde pembe renkte şerit şeklinde oluşuyor.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Monitörden kaynaklanıyor... Samsung mu monitör? genelde Samsunglar yapıyor...
Evet samsung monitör.Ben büyük bi sorundur diye tırsdım.Korkacak bi şey yok herhalde.Saolun.
quote:
Orjinalden alıntı: 1dumann1
Evet samsung monitör.Ben büyük bi sorundur diye tırsdım.Korkacak bi şey yok herhalde.Saolun.
Bence hemen yaptır ben de ilk olduğunda boşver diyordum sonra çizgiler tüm ekranı kaplamaya başladı.Garantin devam ediyorsa hemen ara garanti yoksa işini iyi bilen bir televizyoncuya götür yapar.SyncMaster değilmi monitör.Biraz daha eski sayfalara bakarsan bende monitör sorunu diye bir konu açmıştım orada arkadaşlar sağolsun sorunu söylemişlerdi istersen orayada bir bak.
quote:
Orjinalden alıntı: devilucifer85
Monitörden kaynaklanıyor... Samsung mu monitör? genelde Samsunglar yapıyor...
Abi nerden anladın hemen helal olsun valla sen samsungu iyice çözmüşün
quote:
Orjinalden alıntı: cikoht
quote:
Orjinalden alıntı: 1dumann1
Bence hemen yaptır ben de ilk olduğunda boşver diyordum sonra çizgiler tüm ekranı kaplamaya başladı.Garantin devam ediyorsa hemen ara garanti yoksa işini iyi bilen bir televizyoncuya götür yapar.SyncMaster değilmi monitör.Biraz daha eski sayfalara bakarsan bende monitör sorunu diye bir konu açmıştım orada arkadaşlar sağolsun sorunu söylemişlerdi istersen orayada bir bak.
Evet abi monitör SyncMaster modeli.Senin konuyu da okuma iznim yokmuş.Monitör ü yaptırmak ne kadar a patlar acaba?Bi de bu çıktı ya