Şimdi Ara

Ekranda yeşil çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün witcher 3 oynarken pc dondu ardından resetledim bios ekranında yatay çizikler göründü ve daha sonra gri ekranda kaldı. Siatemi onboard ekran ile başlatıp driver i kaldırdım. Bu sefer aşağıdaki görselde göründüğü gibi dikey iki çizgi oluştu sistem açıldı ama çizgiler gitmedi driver güncelleyip yeniden başlattığımda ise yine biosta yatay çizgiler daha sonra gri ekranda kalma oldu. Ekran kartım hd7850. Hayata döndürme şansım var mıdır sizce? Çünkü bu ortamda ekran kartı almam imkansız ztn kullandığım karttan da anlaşılabilir ekonomik durum. Çözüm önerisi olan arkadaşlar yazarsa minnettar olurum. Teşekkürler.

Ekranda yeşil çizgiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onboard ile windowsta kullandınız mı?onda da yaparsa monitör bozuktur onda yapmazsa 7850 bozuktur ama tamirle uğraştığınıza değmez reballing yaptırsanız bile yine olur ki ucuz da değil.yenisini ikinci el olarak düşük model alamıyorsanız onboard kullanacaksınız.siz tamir edemezsiniz artı ramleri bozulduğunda da böyle olur onun tamiri de yok varsa da ben görmedim.

• Onboard çalışıyor sıkıntı yok. Bi tamirci ile görüştüm dediğiniz gibi reballing yapcaz dedi. 3 ay garantili 300 tl ye yaparım diyor. Ben kartı bu forumdan 250 tl ye almıştım ve ben de aynı sizin gibi arızanın tekrarlayacağını düşünüyorum. Tamir işi kafama yatmadı ikinci elden de soğudum. Elim rahatlayana kadar onboard kullancam mecbur daha sonra taksitle felan şartları zorlayıp sıfır almayı düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • memo90 M kullanıcısına yanıt

en güzeli neden dersen parana yazık.gene olacak çünkü.sürekli ona tamir parası vermektense beklenir daha güncel sıfır uzun süre gidecek bir şey alınır.tabi kısmet tedaş fazla voltaj verir diye sürekli esprisini yapardım başıma geldi bu sabah.bizim buranın tedaşı bir işler çevirmiş nötr mü vermemiş ne yapmış sabah sistem açılmadı ne oluyor derken 0 1 tuşuna basınca ve kabloyu çıkarayım derken bir karış elektrik çıktı sigorta attı bütün kurumda.bilgisayarcıya verdik neler yandı diye.şahsi makinem bence sadece psu yandı kendini feda etti cougar 850w alman malı.yani sonuçta kısmetimizi arayacağız mantık çerçevesinde.sıfır daha mantıklı temiz kullanırsın baya gider.

• Zaman ayırıp fikrini paylaştığın için teşekkür ederim. Bu arada sana da geçmiş olsun.

eyw karşim Allah hepimizi tedaş'ın zulmünden korusun.

• Aynen öyle 2 . el kart veya parça alıyormuş gibi sürekli tekrarlayacak tamirlere para vermenin bir anlamı yok . Mönitörde sorun yok naslsa onboard kullanıp bütçe olursa sıfır kart veya garantisi olan

devam eden bir kart alınabilir. Geçmiş olsun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Fırına ver hocan. Ekran kartını fırınla artık 2-3 ay ne kadar çalışır sa gider sonra zaten yeni kart alırsınız.

• Bellek(vRAM) arızasından kaynaklı olarak çizgi sorunları oluşur.

• Çipe 15-20 dk fön tutmayı düşünüyorum. Kart her halükarda çöp zaten, olursa ne ala.

Fön makina değilde en etkili yöntem fırına vermek. Girin yöntemi ile aylarca çalıştıran var

• Bildiğimiz evdeki fırın mı😯

• Kartı fırınlayın.

Evet bildiğiniz evdeki fırın. Plastik akşamlarını sökün. Folyaya sarıp fırınlayın. Yüzde 99 düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 21 Haziran 2022; 15:53:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Evet bildiğin firin. Fakat kartı sokun macunu temizleyin hicbir plastik kalmasın yüzeyinde. Derece si vardı ama kaç dk kaç derece hatırlamıyorum forumda konusu vardı.

• Tamam, denicem teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.