Şimdi Ara

ekranda yeşil dalgalanmalar ve titremeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus x61sl laptopum var. ekranı 16" hd ekran kartı ise hd 4570. bu sorun ilk kez 1 ay önce olmuştu. vista başladıktan 10-20sn sonra ekran titremeler ve yeşil dalgalanmalar oluşuyor. o zaman aleti kapatıp sabah açtığımda bir sıkıntı olmamıştı bir daha. ama şimdi tekrarladı ve her açtığımda olmaya başladı. laptopu alalı 4 ay oldu onu da belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustycbu -- 15 Eylül 2009; 1:06:02 >

• Cihazı birde güvenli modda açıp deneyin, oluyor ise kuvvetle muhtemel donanımsal bir sorun ile karşı karşıyazınız. yada bios ekranı..
  • Hocam aynı laptopdan bende de var, aynı sorunu aleti satın aldıkdan 1 ay sonra yapmaya başladı. Sanırım sorun LCD'ye giden data kablolarının sıkışmasından kaynaklanıyor. Çünkü titremeler ve çizgiler oluştuğunda ekranı 2-3 kere ileri geri yaptığımda geçici olarak sorun ortadan kalkıyor. Tahminimce tamiri basit birşeydir, ama şimdi servise göndersem 1 ayda anca gelir gibime geliyor. O yüzden biraz daha dayanmaya devam ediyorum. Sen bir çözüm bulduysan yazabilir misin?
  • Problem ekran kartı chip'inden kaynaklanıyor garantisi devam ediyorsa servisine gönderin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanndegeth

Hocam aynı laptopdan bende de var, aynı sorunu aleti satın aldıkdan 1 ay sonra yapmaya başladı. Sanırım sorun LCD'ye giden data kablolarının sıkışmasından kaynaklanıyor. Çünkü titremeler ve çizgiler oluştuğunda ekranı 2-3 kere ileri geri yaptığımda geçici olarak sorun ortadan kalkıyor. Tahminimce tamiri basit birşeydir, ama şimdi servise göndersem 1 ayda anca gelir gibime geliyor. O yüzden biraz daha dayanmaya devam ediyorum. Sen bir çözüm bulduysan yazabilir misin?

dostum nerdeyse bütün parçaları söküyordum donanımların, allah razı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda anlık kararma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.