Arkadaşalar geçen gün oyun oynuyodum bilgisayarda. Yanlışlıkla Windows tuşuna bastım ve pc Windowsa döndü. Ama ekranda değişim oldu. Mesela masaüstündeki simgelerin rengi soldu üstünde hafif beyaz yukarıdan aşağıya cizgiler meydana geldi. Tekrar oyuna döndüğümde oyunda değişmişti . Yeşil yeşil örümcek ağı gibi çizgiler çıktı. Kapatıp açtım gene düzelmedi. Film taktım filmde çizgiler daha kalın yeşil çizgiler gene yukarıdan aşağıya baştan sona kadar. Format attım düzelmedi. Pc açılırken Windows logosunun üstünde bile kesik kesik çizgiler var. En sonunda Monitörden şüphelendim. Monitör yerine kasayı lcd tv ye bağladım hiç değişen bir şey yok. Acaba ekran kartım mı hasar gördü. Temassızlık falan mı var. Ben bu işlerden pek anlamadığım için yardımlarınızı bekliyorum. Siteyi bir arkadaş tavsiye etti yeni üye oldum.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bir fikri olan yok mu film izleyemiyorum acayip sinirlerim bozuldu.
sistem geri yükleme
yazacaktım ama format atmışsın
ekran kartı deneme şansın varsa farklı bir ekran kartı kullan ama ondan önce ekran kartını sök temizle geri tak bence..
ekran kartım bayağı eski ama hiç sorun çıkarmadı şimdiye kadar 4 yıldır kullanıyorum. ATI Redaon x300SE 128 mb