Şimdi Ara

Ekrandaki Görüntü Sorunu Cok Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benim Piksel Ölmüş Şimdi Ben Gta Sa Açıyom Ekranın Kenarında Kırmızı Kırmızı Bişiler Var Yani Ölü Piksel Sonra Masaüstünde De Beyaz Küçük Bi Nokta Var KARE Var Bunu Nasıl Düzeltebilirim Yoksa Bende Ölücem

• LCD ölü pixelin kurtuluşu yok onunla yaşayacaksın.
  • LCD monitörlerde kullanıcının şansına çıkar maalesef o noktayla beraber yaşamak zorundasın , bazı firmalar 4 veya 8 ölü pixelde garantiyi devreye sokarlar ve değiştirme yaparlar ama 1 ve 2 ölü pixelde böyle bir durum yok : ( diye biliyorum
  • Vay Pislik SONY Bombalıycam Orayı
  • Bütün monitör üreticilerini bombalaman lazım . Üst model bi monitör almazsan ölü piksel olayı hepsinde aynı.
  • Vazgeçtim Bu Sefer ATİ yi Bombalıycam Meğerse Ondanmış Ölü Piksel Dediğimiz Mesela XP Açılırken Siyah Ekranın Kenarında Kırmızı Bişi Vardı Kuzenimin LCD Sinde Oymuş Bendeki Küçük Pislik Bir Kareymiş Kuzenimde VİCE CİTY Bile Bööö İyren Bende San Andreas,Most Wanted Sorunsuzca Oluyodu Kuzenimde San Andreas Adamı CJ Teni Siyah Ya Üstünde Kırmızı Kırmızı Şeyler Oluyodu Neyse Bi İŞ Daha Halloldu Yaşasın DonanimHaber Valla Yav Bi Forum Sitesin İsmini Vermiyimde Flood Yaptım Diye Banlandım Forumunu Hackledigim Admini İnsan Bi Uyarı Verirda. DonanimHaber Çok Farklı Bence En İyisi

Dikkat Ati Kullanıcıları Mutlaka Driver Güncelllesin Böyle Sorun Varsa

Ati,Nvidia"ya Karşı

En Büyük ATİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kamerada yeşil ekran sorunu!
    11 yıl önce açıldı
    görüntü ve seste kayma sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.